Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Göğüs Hastanesinde doktor sıkıntısı had safhada!

Hayırsever Mustafa Yazıcı tarafından yaptırılan ve adını alan Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde doktor sıkıntısı had safhaya ulaştı.

Göğüs Hastanesinde doktor sıkıntısı had safhada!
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ocak 2017 13:21

Hayırsever Mustafa Yazıcı tarafından yaptırılan ve adını alan Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde doktor sıkıntısı had safhaya ulaştı. Hastanede son yıllarda görev yapan doktorların başka kurumlara ve başka şehirlere gitmesi ile birlikte hastanede doktor bulunmuyor artık. Vatandaşlar hastaneden dolayı oldukça şikâyetçiler.

Göğüs hastalığı nedeni ile hastaneye giden hastalar, “Doktor olmamasından dolayı başka şehirlere gitmek zorunda kalıyoruz” diyorlar. Hasta olmaktan korkuyoruz diyen hasta yakınları ve hastalar, çok üzücü bir durumla karşı karşıyayız, koskoca hastane de bir tane bile doktor bulunmaması içler açısı bir durumdur. Yetkililerin ve yöneticiler Göğüs Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısına bir an evvel çözüm bulmasını istiyoruz derken, hastane temizliğinin de bir kez daha gözden geçirilerek, “Lütfen gelin hastaneyi bir görün” çağrısında bulundular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.