Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı Aksaray’da

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Aksaray’a gelen Bakan Aşçı, ilk olarak merkeze bağlı Bağlıkaya beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşerek Belediye Başkanı Davut Çalışkan’ı ziyaret eden Bakan Aşçı, ardından Topakkaya beldesine geçerek, Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’u ziyaret etti..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2015 15:19

1 Kasım seçimleri öncesi birlik ve beraberliğe dikkat çeken Bakan Aşçı, “Hükümetimiz olarak öncelikle ülkeyi huzur içerisinde seçime götürmeyi amaçlıyoruz bunun için çalışıyoruz. Sadece böyle seçim yapalım geçelim düşüncemiz hiç olmadı. Tıpkı bir 4 yıllık hükümet gibi alınması gereken ne karar varsa yapmaya çalıştık. Öncelikle 1 Kasım’da Aksaray başta olmak üzere herkes kardeşlik hukuku içerisinde asla kimseyi incitmeden çünkü yarın birbirimizin yüzüne bakacağız. Düğünümüzü beraber yapacağız. Cenazemizi beraber kaldıracağız. Seçim 1 gün ama geçim her gün. 80 yıldır seçim mücadelesi yapan insanlarımız var. Kaç tane seçim geçirmişler. Bu bizim son seçimimiz değil. Bundan sonra da olacak zaten. Çünkü devletler insan ömrü gibi değil. Bu bizim 17. Türk devletimiz. İnşallah 2023’te 100. yılını kutlayacağız. Ama dünyaya hükümdar olmuş bir Osmanlı İmparatorluğumuz var. Ondan öncesi Selçuklu Devletimiz var. Biz tarih boyunca sürekli bağımsızlığını koruyan devlet kuran adalet dağıtan sevgi dağıtan insan olmuşuz. Bunu yaparken de en büyük silahımız birlik beraberlik olmuştur. Bu olmadığı zaman bizi yıkmışlar. Doğrusu biz birlik ve kardeşliğimizi koruyacağız” diye konuştu.

“TAVUKLARINIZI YEMLEYİN, İNEKLERİNİZİ SULAYIN VE OYUNUZU KULLANIN”
Bir önceki Aksaray ziyaretinde ‘Tavuklarınızı yemlemeden oyunuzu kullanın’ açıklaması yaptığını ve buna bazı itirazlar olduğunu anımsatan Bakan Aşçı, “Milletimizden şunu bekliyoruz. Geçenlerde ’sabah kalkın tavuklarınızı yemleyin’ dedim, alınmış birileri. İneklerinizi sulayın, ondan sonra azıcık atıştırın, sonra sandıklara koşun. Bir an önce demokratik hakkınızı, aklınızı kullanın. Ondan sonra akşam 5 itibariyle bekleyeceğiz. Bu yüce millet her zaman doğru karar vermiş. 1956’da doğru karar vermiş, 1950’de doğru karar vermiş, 1961’de doğru karar vermiş, 1999’da doğru karar vermiş, 2002’de vermiş, 7 Haziran’da da doğru karar vermiş aslında kimse bunu söyleyemez. Çünkü millet ne karar vermişse her zaman doğrudur. Bu doğru kararın sizlere bizlere geleceğimize çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Bakan Aşçı’ya Taşpınar Halısı hediye etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.