Son dakika haberi bulunmamaktadır.   Aksaray Canlı    Aksaray Tanıtım    Aksaray Tarihi    Künye  
Aksaray ~ Aksaray Haberleri ~ Aksaray Haber
Anasayfa | Site Defteri | İletişim | Reklam | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Yazar Girişi

HABER ARA


Gelişmiş Arama

NÖBETÇİ ECZANELER

Aksaray Nöbetçi Eczaneler

AKSARAY'a ÖZEL

Şehitlerimiz

Aksaray'lı Şehitlerin listesi..

Belediye Başkanları 2009 Aksaray Belediye Başkanları listesi..

Telefon Rehberi

Aksaray ili telefon rehberi..

Köy Muhtarları 2009 Aksaray Köy muhtarları listesi..
Aksaray Tanıtım Filmi İlimizle ilgili tanıtım filmi..

Aksaray il Haritası

Ayrıntılı görebileceğiniz harita..

Mahalle Muhtarları 2009 Aksaray Mahalle muhtarları listesi..

HAVA DURUMU

Aksaray halkı adeta isyan ediyor

Aksaray Haber Sitesi

Aksaray'da sık sık suların ve elektriklerin kesilmesi, halkı canından bezdirdi. Birde Ramazan ayının girmesi ile birlikte sıcak havada susuz ve elektriksiz kalan vatandaş adeta isyan etti..

Kategori  Kategori : Aksaray Gündem
Okunma  Okunma : 2538
Tarih  Tarih : 14 Ağustos 2010, 03:12
Editör  Editör : Ayşe ÖZYURT

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto




Aksaray’da artık rutin bir hal alan su kesintileri halkı canından bezdirmeye devam ediyor. Havaların sıcaklığı ile birlikte Ramazan ayında başlayan su kesintileri vatandaşları iyice çileden çıkardı.

Aksaray halkı bu işe bir an önce çözüm getirilmesini isterken "her yaz bu işkenceyi bize maruz görüyorlar, birde mübarek Ramazan ayında bunu yapınca iyice işkence haline geliyor. Sanki her yaz bunlar yaşanmıyormuşçasına davranan yetkilileri kınıyoruz ve bir an önce bu konuda önlemler almasını bekliyoruz" dediler.

Bunun yanı sıra kesilen elektriklerde işin cabası oluyor diyen vatandaş ansızın giden elektrikler karşısında bir takım elektronik eşyalarının zarar gördüğünü dile getirirken "bu kadar sıkıntı acaba başka illerde de yaşanıyor mu yoksa Aksaray’da bir boşluk mu var’" diye dile getirdiler.

Yetkililerden bir an önce sorunlara çare bulmalarını isteyen vatandaşlar Ramazan ayının zahmetle değil rahmetle geçmesi için bu işe acil bir çözüm bulunmasını istediler..

Facebook'da Paylaş



Yazdırılabilir Sayfa Word'e Aktar Tavsiye Et Yorum Yaz

Bu habere toplam 6 yorum yazılmıştır.

Ramazan [ 29 Ağustos 2010, 18:11 ]
Ben sahsen Yurt disinda yasiyor olmama ragmen Sehrimin sorunlariyle yinede alakali hissediyorum kendimi.Aksaray Halkinin derdine derman olabilmesi icin öncelik arzeden bir eksiklik var diye düsünüyorum,bu eksiklik Halkin yönetimi sorgulayamamasidir.Maalisef bu aci gercek degismedigi icin ise yönetimler icin iyi bir durumdur ve istedikleri gibi yönetim uyguluyorlar.Bence Aksaray halki a veya b partisi ayrimi yapmadan Hak ve Halk icin calisan kisilerin yönetime getirlmesini bilmeli.Örnek alinacak bir Aksaray projesini hayata gecirmek icin ise Halk ve Yönetim bir birinden bagimsiz olmamalidir.Ne konyasi ne kayserisi vede ne nevsehiri...Hic birisini örnek almak zorunda olmadigimizi göstermek icin cok calismak gerekiyor,ve Cok aci bir gercegide burda haykirmadan gecemiyecegim,Aksaray Yurtdisina en cok göc veren bir sehir olarak böyle bir dinanizmi harekete geciremeyenlerede burdan yaziklar olsun diyorum.Istenildiginde Aksarayimizi Orta Anadolunun Yildiz sehri yapabilecek bu durumu göz ardi edenlere yine yaziklar olsun diyorum.
Öz güven lazim Halkin her katmaniyle kopuklugu ortadan kaldirin ve Yildiz kent Aksarayi yaratin diyorum.ve Tüm Aksarayli hemserilerimi Saygiyle selamliyorum..
vatandaş [ 24 Ağustos 2010, 13:03 ]
başka şehirler(konya)aldı başını gidiyor.aramızda 30yıl fark oluştu.uluırmak içini fayans döşemekten başka iş yapmayan başkan bu halinden utanmalı.uyanın artık ey fanatik hemşerilerim.şehirde köy hayatı yaşıyoruz.
ahmet [ 16 Ağustos 2010, 16:40 ]
Aksaray belediyesi hiç bir şey yapmadığı halde ( sulu park ışıklandırmalar filan hariç ) %70 oy alıyor aksaray halkı bunu hakediyor. Elelktriklerde kesilir sularda kesilir. Elimde şebeke suyunun fotografları var atsam resimleri siteye aklınız durur.
mahmut [ 16 Ağustos 2010, 12:55 ]
Bıktık artık bi çözüm bulunsun.. ...
fatih [ 16 Ağustos 2010, 09:14 ]
Aksarayın yöneticileride çıksın şunu yaptık bunu yaptık aksaraya, sular/elektrikler kesik, trafik alt üst trafik ışıkları kimi çalışmıyor kimi kırık, kaldırımlar bile yaotopark yada seyyar dükkan vitrini, yollara diyecek yok zaten yama yama nereye kadar, asfalt atılan yerler isede 5-6 cm seneye kar yedimi bozuluyor. şehir merkezine 2 km de köy gibi görüntü artık aksaray moderin bir şehir görümününden uzak büyük bir köy görünümünde.
... [ 15 Ağustos 2010, 01:59 ]
Musluktan akan suyun rengi hergün farklı oluyor.Sağolsun belediyemiz üzerimizde hergün farklı bir kimyasal deniyor

- TÜM YORUMLAR -

Aksaray Gündem

En Çok Okunan Haberler

SAAT-TAKVİM

KÖŞE YAZARLARI

14 ŞUBAT BAHANE ALIŞVERİŞ ŞAHANE11 Şubat 2012

ANKET

Nevzat Palta Belediye Başkanlığı için tekrar aday olursa




Tüm Anketler


DÖVİZ KURLARI

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.7541 1.7626
  Euro 2.3216 2.3328

GAZETE BAŞLIKLARI

Hürriyet Sabah Milliyet
Star Cumhuriyet Radikal
Yeni Şafak Türkiye Gözcü
Akşam Zaman Posta

   

Anasayfa  Künye  Arşiv Reklam  İletişim  Sitemap  RSS

Hosting : agt Bilişim Yazılım : Mydesign
Yönetim : Gökhan TURGUT - 0.506 878 12 16