Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Hafta sonunu ilçelerde geçirdiler

Hafta sonunu ilçelerde geçirdiler
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2018 16:16

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonunu Gülağaç, Güzelyurt ve Sarıyahşi İlçelerinde geçirdiler.

Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Altınsoy, İlçelerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, Belediye Başkanlarından ilçelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sadece seçimden seçime değil göreve geldikleri günden bu yana İl Merkezindeki ziyaretlerinin yanı sıra her fırsatta İlçeleri, Beldeleri ve Köyleri ziyaret ettiklerini ifade eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hükümetimiz 24 Haziran seçimleri sonrasında hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Milletvekillerimiz TBMM’de yemin ederek görevlerine başladı. Milletvekillerimizi yoğun çalışma tempolarının yanı sıra fırsat buldukça ilçelerimizde hemşerilerimizle bir araya getiriyoruz, teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirip, yerel seçimler öncesi ilçelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu hafta sonu da Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ile Gülağaç, Güzelyurt ve Sarıyahşi ilçelerimizi ziyaret edip, ilçe sakinlerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik” dedi.

“HÜKÜMETİMİZ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTUYOR”

Gündemle ilgili de konuşan İl Başkanı Altınsoy, “24 Haziran seçimlerinde verilen sözleri süratle yerine getiren hükümetimiz geçtiğimiz günlerde Bedelli Askerlik Kanununuda içeren torba yasayı meclisten geçirdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sundu. Bu vesile ile 1 Milyon 324 Bin gencimiz bedelli askerlikten faydalanacak. Gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi..

YORUMLAR

  1. Yasin Gürlek dedi ki:

    Yeşilova tarafına hiç gitmiyorlar anca Yenikent Sultanhanı Eskil bölgesine giderler tuzgölü bölgesi Yeşiltepe ve Yeşilovaya sanki üvey evlat anca seçimden seçime gelirler