Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 33°C
Az Bulutlu
Aksaray
33°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Hakkını helal et Aksaray!

Hakkını helal et Aksaray!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2018 14:48

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanı Ahmet Koçaş, yapılan ATSO seçimlerinin ardından görevi kura ile Cüneyt Bağbabi Göktaş’a bıraktı.

Görevi devreden Ahmet Koçaş yaptığı açıklama ile Aksaraylılardan helallik istedi.

Koçaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2013 Yılında yönetim kuruluna geldiğimiz Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızdaki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan seçimlerde 15 15 berabere bitmesi neticesinde kurada kaybederek sonlandırmış bulunuyorum. Bu zamana kadar yaptığım işler Aksaray’a ve iş dünyamıza verdiğim katkılar siz değerli üyelerimizin ve hemşehrilerimizin gönlünde Ahmet Koçaş sevgisini artırmıştır. Rekorlarla dolu ilklerle dolu 5 senelkk görev sürem boyunca yaptığım her çalışma bu şehir içindir. Ben bu şehri çok sevdim ve bu sevgimle bu şehri büyültmek için uğraştım. Günlerce belkide aylarca Ailemden işimden sevdiklerimden uzak kaldım. Aksaray için yapılacak olan her projede çalmadık kapı bırakmadım. Tarihin Ahmet Koçaş’i rekorlar başkanı olarak yazmayacak belki ama şunu iyi yazacak Ahmet Koçaş bu şehre verdiği tüm sözleri tuttu. Sözünün adamı oldu ve alnının ali ile görevini tamamladı. Bundan sonra da çalışmalarıma devam edecem bana verilen görev olursada en iyi şekilde yerine getirecem. Ben bu şehri çok seviyorum derken makam mevki için söylemedim gerçekten bu şehre aşık olduğum için söyledim. Bu şehri sevdiğim gibi bu şehirde ki herkesi çok sevdim o yüzden tun hemşehrilerimizden üyelerimizden herkesten helallik istiyor sizleri yüce Allah’a emanet ederek saygıyla selamlıyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.