Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Hal esnafları ATSO’da bir araya geldi

İlimizde faaliyet gösteren yaş meyve ve sebze komisyonculuğu yapan hal esnafları, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi..

Hal esnafları ATSO’da bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Aralık 2016 16:03

İlimizde faaliyet gösteren yaş meyve ve sebze komisyonculuğu yapan hal esnafları, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

İstişare toplantısına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Manavlar Odası Başkanı Musa Bozkurt, Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Kemal Baydar ve Hal esnafı katılım gösterirken, toplantıda esnafların yaşamış oldukları sıkıntılar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

İlimizde Gıda sektörünün ciddi bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Dünya ve Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de gıda sektörü önemli bir paya sahiptir.

Hal Esnaflarımızın yapmış olduğu ticarette bu sektörün vazgeçilmez bir parçası olmakla beraber önemli bir yere sahiptir. Bugün İlimizde faaliyet gösteren yaş meyve ve sebze komisyonculuğu yapan hal esnaflarımızla bir araya gelmemizin temel amacı yaşamış oldukları sıkıntıların birlik ve beraberlik ile çözüme kavuşturulmasıdır.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak sektör toplantımızda amacımız ilimizdeki mevcut sektörlerin sorunlarına ulaşmak ve ortadan kaldırmaktır. Bizler her sektörün temsilcileri olarak hareket ediyoruz ve işin mutfağında olan esnaflarımızı istişare toplantımızda bir araya getiriyoruz.

Bu toplantılarda çıkan sorunları yetkili kurum ve kuruluşlarımıza ileterek sektörlerin sorunlarını ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Her sektörde olduğu gibi maalesef yaş meyve ve sebze komisyonculuğunda çeşitli sıkıntılar bulunmaktadır.

Dernek ve Oda Başkanlarımızın da katılım gösterdiği bu toplantımız amacına ulaştığını düşünüyoruz. Toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren İlimizde faaliyet gösteren yaş meyve ve sebze komisyonculuğu yapan hal esnafları ise Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a, Meclis Başkanı Fatih Tekin’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sıkıntılarını ATSO’da düzenlenen istişare toplantısında rahatlıkla dile getirdiklerini ifade eden esnaflar bu tür toplantıların her sektörde ve her alanda düzenlenmesini gerektiğinin altını çizdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.