Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Halep bizdir, Halep bizdendir, Halep bizimledir

Aksaray Ticaret Borsası tarafından Halep için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında temin edilen 55 ton gıda malzemesi, Un, Bulgur, Giysi bölgeye gönderildi..

Halep bizdir, Halep bizdendir, Halep bizimledir
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ocak 2017 20:38

Aksaray Ticaret Borsası tarafından Halep için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında temin edilen 55 ton gıda malzemesi, Un, Bulgur, Giysi bölgeye gönderildi.

Aksaray Ticaret Borsası, Eskil Şubesi ve Ortaköy Şubesinin bir araya gelmesiyle oluşturulan kampanya çerçevesinde toplanan yardımların Halep’teki ihtiyaç sahiplerine gönderilmesi amacıyla tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Ticaret Borsası Üyeleri ve İş Adamları Katıldı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök,Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezinde düzenlenen uğurlama töreninde, Suriye’nin Halep kentinde dünyanın gözleri önünde büyük bir insanlık trajedisi yaşandığı, rejiminin kuşatması altında yaşam mücadelesi veren halkın acil yardım beklediğini söyledi.

Aksaray Ticaret Borsası öncülüğünde başlattıkları yardım kampanyasına katkı yapanlara teşekkür eden Özkök, 55 ton gıda malzemesi, Un, Bulgur, Giysi temin edildiğini aktardı.

Kampanyanın devam ettiğini bildiren Özkök, ” Malını, canını ve namusunu korumak isteyen insanlar bir taraftan soğukla, açlıkla mücadele ederken diğer taraftan Esad ile ona destek veren zalim ülkelerin bombaları altında can vermektedir. İslam medeniyetinin en kadim şehri olan Halep bugün yok edilmiştir ve sıra diğerlerine gelmektedir. Biz inanıyoruz ki zulümler baki değildir. Belki bu zulmün arkasından İslam coğrafyasının dirilişi olacaktır. İnşallah dirilişe vesile olacaktır. Bu aziz millet tarih boyunca mazlumların sesi, mağdurların ümidi olmuştur. Bundan sonra da böyle devam edecektir. Bütün dünya bu duruma sessiz kalmakta. Buna sesi çıkan tek ülke Türkiye. Biz mazlumlara sahip çıktığımız sürece güçlü olacağız.

Buradan sağduyulu olmayan İslam coğrafyasına sesleniyorum

Sokaklarda değilseniz, bombalar bir gün sizi de bulacak. Çünkü bunlar durmayacak. Bosna’daki gençler, Sırplar’ı hiç unutmadı. Bu Suriyeli halk da sizi unutmayacak. Bu kin tohumunu yüzyıllara yaymayın. Esed’den taraf olmayın, Müslümanları bombalamayın. Gelin kardeş olun, yoksa Suriye, Türkiye, İran, hepimize saldıracaklar. Bunu Unutmayınız.

Son olarak Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Şubesi Üyelerini ve İş Adamlarına, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Şubesi Üyeleri ve İş Adamlarına, Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri ve Çok Değerli İş Adamlarımıza, yani kısaca katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum hepsinden Allah Razı Olsun.İnşallah yardımlar toplandıkça tırlarımızı bölgeye göndermeye devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra edilen duanın ardından yardımların yüklendiği tırlar, bölgeye gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.