Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
BİST 9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Hamidiye Mahallesi Muhtarı’ndan adaylara sert tepki!

Hamidiye Mahallesi Muhtarı’ndan adaylara sert tepki!
Aksaray Anadolu AŞ
31 Temmuz 2018 02:48

Merkez Hamidiye Mahallesi Muhtarı Şaduman Singin, yaklaşan yerel seçimler ve birlikte yapılan olacan muhtarlık seçimleri için mahallesinden aday olan isimlere sert tepki gösterdi.

“Sevgili Hamidiye Mahallesi Sakinleri…

Önümüzde yerel seçimlerin olması sebebiyle doğal olarak muhtar adaylarıda çalışmalara başladı. Seçim startı verilmedi daha. Yeni adaylarımız ise biraz hırslı. Hepsine başarılar diliyorum. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Kendinizi farklı göstermeye gerek yok bu size puan kaybettirir.

Kişiye şirketi (paravan )olduğu için kömür gelmez muhtar adayı olur. Belediye su borcu için evini arar, muhtar engeller kadın çoluk çocuk sıkıntı çekmesin bi çaresi bulunur diye adam gider muhtar adayı olur. 1 yıl önceden çalışmalara başlar afişlere resimlere para ödemez arkasından bir sürü laf ettirir ama afişlerde dürüstlükten bahseder bu da muhtar adayı olur. Sonra bakarsın ev sahte iş sahte misafir olarak bi engelli kardeşimizin yanına kayıt yaptırır gider yine aday olur.  “Mahalleli ayaklanır hem işi var hem muhtar adayı hem kömür geldi bu nasıl iş” diye muhtar onlara da “durun bekleyin” der. Muhtarın amacı engelli kardeşimizin kömürünün iptal edilmemesidir.

Birisi çıkar eski muhtar çok oldu bırakalı o da benim oğluma oy verecek diye mahalle sakinlerini gezer.

Diğeri eşinden ayrılır ve eşi babadan maaş alır ve kadın zor durumda ve ciddi bir rahatsızlığı olduğu için muhtar şikayette bulunmaz ama gelin görünki bu adam da muhtar adayı olur.

Lütfen kendinize gelin . Şu duruşunuzla siz muhtar falan olamazsınız. Dediğim gibi Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Boş hayallere kapılıp mahalle sakinlerimi illa yemin et söz ver diye rahatsız etmeyin. Bu seçimdir. Mahalle sakinlerimiz kime teveccüh gösterirse o kazanır. Tekrar hepinize başarılar diliyorum.”

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.