Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Hasibe Yazgı engelli hanımlarla buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, yaşamını tekerlekli sandalye üzerinde sürdürmekte olan yürüme engelli bayanlarla Kılıçaslan parkında bir araya geldi..

Hasibe Yazgı engelli hanımlarla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
19 Eylül 2017 22:34

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, yaşamını tekerlekli sandalye üzerinde sürdürmekte olan yürüme engelli bayanlarla Kılıçaslan parkında bir araya geldi.

Piramit Kafede engelli bayanlarla öğle yemeğinde buluşan Hasibe Yazgı, misafir ettiği bütün bayanlarla birebir ilgilenerek sohbet etti.

Bayan Yazgı, Sultan Ay adlı engelli bayana tekerlekli sandalye hediye etti. Yeni bir tekerlekli sandalyeye kavuşmanın sevincini yaşayan Ay “Hasibe hanıma bu güzel jestinden dolayı Teşekkür ediyorum. Beni çok sevindirdi” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Hasibe Yazgı ve beraberindekiler, engelli bayanların tekerlekli sandalyelerini bizzat kendileri sürerek Kılıçaslan parkında gezintiye çıktılar.

Hasibe Yazgı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan engelli hanımlar, kendileriyle özel olarak ilgilenen ve aynı zamanda böylesine güzel ve anlamlı bir gün yaşamalarını sağlayan Hasibe Yazgı’ya Teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.