Dolar 32,5042
Euro 34,8089
Altın 2.486,68
BİST 9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

‘Haydi Konuş Bakalım’ şampiyonları Dinçer’i ziyaret etti

‘Haydi Konuş Bakalım’ şampiyonları Dinçer’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2019 13:44

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hazım Kulak Anadolu Lisesi öncülüğünde liseler arası yapılan ‘Haydi Konuş Bakalım’ adlı münazara yarışmasında il birincisi olan Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Güzelyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Keçeci, Hazım Kulak Anadolu Lisesi Müdürü Selim Demir, Hazım Kulak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin Akpınar ve okul öğretmenleri Zeliha Yıldırıcı Korkmaz eşliğinde belediye gelen Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyarette bulundular.

‘Haydi Konuş Bakalım’ münazara yarışması için çok çalıştıklarını belirten şampiyon öğrenciler, münazara yarışması esnasında bir çok kazanım elde ettiklerini söylediler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, böylesine önemli bir münazarada il birinci olan Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tebrik etti. Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.