Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Hayırlı her işin altına imza atmaya hazırız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ortak paydası Türkiye ve Aksaray olan hayırlı işlerde, şehrin tüm dinamikleri ile çalışmalar yapmaya hazır olduklarını söyledi..

Hayırlı her işin altına imza atmaya hazırız
Aksaray Anadolu AŞ
1 Aralık 2015 17:31

Tebrik ve işbirliği ziyaretleri kapsamında kısa değerlendirmelerde bulunan Rektör Şahin, üniversite-şehir işbirliğini üst noktalara taşımak için gayret ettiklerini söyledi.

Gerek kendisinin yaptığı ziyaretlerde, gerekse kendisine yönelik ziyaretlerde bu hususun altını özellikle çizen Rektör Şahin, “Türkiye ve Aksaray hepimizin ortak paydasıdır. Biz, üniversitenin imkânlarının daha geniş bir tabana yayılması için üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. Memleketimiz için hayırlı her işin altına imza atmaya hazırız” diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Başkanı Nedim Deniz, Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Kırkız, İşadamları Orhan Ağaçlı ve Tuncer Güney, Gönül Dostları Eğitim Kurumu ve Down Cafe Yöneticisi Cem Elibol ile Öğrenciler ve Ağır Ceza Reisi Seyfullah Sarıgül Rektör Şahin’e makamında iade-i ziyaret ve nezaket ziyaretinde bulundu. Rektör Şahin ise kısa süre önce göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ü ziyaret ederek, başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.