Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Hemşehrimiz Mekan Çeviren Batman Vali Yardımcısı oldu

Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediyesi Başkan Vekili hemşehrimiz Mekan Çeviren Batman Vali Yardımcılığına atandı.

Hemşehrimiz Mekan Çeviren Batman Vali Yardımcısı oldu
Aksaray Anadolu AŞ
4 Şubat 2017 23:10

Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediyesi Başkan Vekili hemşehrimiz Mekan Çeviren Batman Vali Yardımcılığına atandı.

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’den Aksaray Milletvekili aday adayı da olan Çeviren, Kanun Hükmünde Kararname’yle Diyadin Belediyesi’ne kayyum olarak atandı. Kayyum olarak atanmasından sonra Diyadin Belediyesi’nin tabelasındaki Kürtçe ismi silmesi ve belediye binasının pencerelerine Türk Bayrakları asmasıyla adından söz ettirmişti.

Hemşehrimiz Mekan Çeviren Batman Vali Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“28 Haziran 2015 te Pülümürden Diyadin’e tayinimiz çıktığında şu ifadeyi kullanmıştım : Adriyatikten Çin Seddine görev verilen Her yerde Büyük Türk Milletine hizmet etmeye hazırım .Uzun Süre hizmet ettiğim Ağrı Diyadin ilçemizdeki görevimiz tamamlandı . Beni bağrına basan Kaymakam bizim çocuk diyen Diyadin Halkına Şükran’larımı sunuyorum kendilerinin Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve hükümetine gönülden bağlı olduklarını biliyorum . Aziz Diyadinliler Doğruluktan dürüstlükten haktan ve adaletten ayrılmayınız Birliğimize dirliğimizi sükunetimize. Suikast düzenleyen terör örgütü PKK &Fetö ve işbirlikçilerine taviz vermeyin Sizleri sevgiyle saygıyla ve hürmetle kucaklıyor ve Cenab-ı Allah a emanet ediyorum . Yeni görevimiz Batman Vali yardımcılığı Allah utandırmasın . Bize bu görevi layık gören İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve tüm devlet büyüklerime teşekkür ediyorum . Saygılarımla…”

MEKAN ÇEVİREN

1980 yılında Aksaray’da doğan Kaymakam Mekan ÇEVİREN ilk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 2002 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olarak lisans eğitimini tamamlayan Kaymakam Mekan ÇEVİREN, Çerkezköy’de askerlik hizmetini yerine getirdi. Ardından Niğde ve Selçuk Üniversitelerinde yüksek lisans çalışmalarında bulundu. 2008 yılında Yozgat Kaymakam adayı olarak mesleğe giriş yaptı. Sırasıyla, Çerkezköy kaymakam refikliği, Niğde’nin Bor ilçesinde teftiş stajı, daha sonra Konya’nın Çeltik ve Doğanhisar ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Bir yıl İngiltere’nin Bringhton şehrinde, University of Sussex de dil eğitimi almıştır. Kaymakam Mekan ÇEVİREN, 2011 yılında kaymakamlık kursunu dönem ikincisi olarak tamamlayarak Akseki ve Pülümür Kaymakamlığında görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın 28/06/2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararnamesi ile Ağrı İli Diyadin Kaymakamlığı’na atanmış ve 15 Temmuz 2015 tarihinden itibaren bu görevini yürütmektedir..

İLGİLİ HABER:

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.