Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

‘Hoca Nasreddin’ adlı çocuk gösterisi büyük ilgi gördü

Aksaray Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Hoca Nasreddin adlı program düzenlendi.

‘Hoca Nasreddin’ adlı çocuk gösterisi büyük ilgi gördü
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2017 17:30

Aksaray Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Hoca Nasreddin adlı program düzenlendi.

Binlerce çocuğun akın ettiği programlarda izleyici rekoru kırıldı.Yoğun talep olunca Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın talimatıyla akşam saat 21.00 de bir seans daha düzenlendi.

Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen ve bir günde iki seans olarak planlanan program 3 seansa çıkarılınca gösteriyi yaklaşık 3 bin çocuk izledi.

Salonu hınca hınç dolduran minik çocuklar, Masal kahramanı Nasreddin Hocanın sahnedeki gösterileriyle doyasıya eğlendiler.

Hoca Nasreddin’i izleyen minikler ile velileri, program boyunca çok büyük keyif aldıklarını belirterek, kendilerine bu güzel programı izleme imkânını sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür ettiler.

Akşam düzenlenen programa gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, salonun hınca hınç dolduğunu görünce ”Bu program çocuklarımızın programı ”diyerek kendisi için ayrılan yerlere oturmadı ve çocukları oturtarak, miniklere jest yaptı.

İzleyici rekorunun kırıldığı çocuk programı ile ilgili görüşlerini ifade eden Başkan Yazgı “ Bizler Aksaray Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere çok büyük önem veriyoruz. Aile ve toplum yararına olan birçok program düzenliyoruz. Yine bu kapsamda geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ‘Hoca Nasreddin’ adlı çocuk oyunu gösterisi düzenledik. Bu programı biz iki seans olarak düzenlemiştik. Ancak o kadar büyük ilgi gördü ki izleyemeyen çocuklarımız için akşam saat 21.00 de 3. Seansı düzenledik. Çocuk oyununa göstermiş oldukları yoğun ilgi ve teveccühten dolayı Teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.