Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

İftiralara maruz kalsak da FETÖ ile mücadelemizi sürdürdük

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay: İftiralara maruz kalsak da FETÖ ile mücadelemizi sürdürdük..

İftiralara maruz kalsak da FETÖ ile mücadelemizi sürdürdük
Aksaray Anadolu AŞ
29 Temmuz 2016 18:25

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardandan tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da demokrasi nöbetinin sürdüğünü belirterek, Aksaray’ın meydanına, ülkesine sahip çıkmaya devam ettiğini söyledi. Hükümet meydanının ilk günkü gibi hınca hınç dolu olduğunu, vatandaşların kesinlikle vaz geçmediklerinin altını çizen İl Başkanı Karatay, “Aksaraylı vatandaşlarımız ile nöbetimizi sürdürüyoruz. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrine kadar meydanları asla terk etmeyeceğiz. Türk Milleti birlik ve beraberlik içinde Aksaray’da da, Türkiye’de de meydanları hınca hınç dolduruyor” dedi.

Aksaray’da yaklaşık bir buçuk yıldır paralel yapıyla ilgili mücadele kapsamında yoğun bir çalışma yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Her ne kadar birileri tarafından o dönem içinde eleştirilsek de bugün geldiğimiz nokta verilen mücadelenin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Biz kimseye bakmadık, kimseyi dinlemedik. O gün bugündür tek derdimiz devletimizin içerisine sinsice giren bu hainleri temizlemek, yok etmek için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izin verirse Türk Milletimiz ile birlikte bu yapıyı tamamen yok edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Karatay, “Paralel yapının tüm unsurları temizlenene kadar çalışacağımızı, mücadelemizin sürekli olacağını defalarca bıkmadan usanmadan ifade ettik. Biz ne zaman paralel yapıyla mücadelemizi hızlandırdıysak bunun karşılığında iftiralara maruz kaldık. Ama tüm bu yapılanlara karşılık yılmadan bu yapının toplumumuza açtığı yaraları anlattık. Evladı, anası babasından, hanımını kocasında koparan bu yapının aileleri parçaladığını anlattık. İş adamlarımızı kandırarak onların kazançlarını himmet adımlarında topladılar. Fakirlerimizin bile Allah rızası için ekmeklerini paylaştığını gördük. Ama maalesef bu yapı aileden, eğitime, adaletten güvenliğimize hatta tüm sosyal hayatımıza, yaşamımıza kadar bizi parçalamak için her türlü hileye ve şere girişti. Bizim başkanlığımız süresince bunu her ortamda anlatmaya çalıştık. Eleştirildik, iftiranın her türlüsüne maruz kaldık maalesef. Ama bugün görüyoruz ki kendi vatandaşının canına kastedecek kadar canileşen bu yapı en zalim yönünü 15 Temmuz’da bize acı çektirerek gösterdi. Yapmış olduğumuz açıklamalarımızın ne kadar haklı ve doğru olduğunu bugün, bu acı tabloyla yaşıyoruz. Yüzlerce şehit, binlerle ifade edilen yaralımız ve toplumdan güveni kaldıracak düzeyde bir travma ile karşı karşıyayız. İnşallah aziz milletimiz bu acıları kapatacak ve yeniden büyük Türkiye’nin kırılma noktası olan 15 Temmuz milletin darbesini yeni bir başlangıç yapacaktır. Biz dün olduğu gibi yarında mücadelemize canlarımız pahasına devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.