Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ihlara Vadisi’nde ‘İyilik Yürüyüşü’

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ASÜ Türk Kızılayı Topluluğu, ASÜ Doğa Sporları Topluluğu ve ASÜ Hayvanları Koruma Topluluğu’nun Ihlara Vadisi’nde ortak olarak düzenlediği “İyilik Yürüyüşü”etkinliğine üniversite toplulukları ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Ihlara Vadisi’nde ‘İyilik Yürüyüşü’
Aksaray Anadolu AŞ
4 Aralık 2016 16:18

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ASÜ Türk Kızılayı Topluluğu, ASÜ Doğa Sporları Topluluğu ve ASÜ Hayvanları Koruma Topluluğu’nun Ihlara Vadisi’nde ortak olarak düzenlediği “İyilik Yürüyüşü”etkinliğine üniversite toplulukları ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Yaklaşık olarak 6.25 dk süren yürüyüş de günümüzün yeni akımı Mannequin Challange de gerçekleştirildi. Vadi girişi-Yaprakhisar-Selime güzergahında gerçekleşen yürüyüş vadi girişinde verilen kahvaltıyla başladı ve Selimede ki öğle yemeğiyle son buldu.

Ardından Topluluk başkanlarının yaptığı kısa konuşmalarda ASÜ Türk Kızılayı Toplulu Başkanı Kortan Fırat Komşu, “Bu soğuk havada bizimle beraber olan bütün topluluk ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Eğer iyiliğe az da olsa farkındalık yaratabilmişsek ne mutlu bizlere. Bu etkinlikte bizden desteğini esirgemeyen Türk Kızılayı Genel Merkezine ve Aksaray Valiliği’ne de çok teşekkür ederiz… Dünya Savaşlarla vs kaybetmecektir, Dünya insanlığını kaybettiği zaman kaybedecektir. dedi.

Ardından konuşan ASÜ Doğa Sporları Topluluk Başkanı Ozan Gültepe, “Ortak olarak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız yoruldular ve buda bizim başardığımızı göstermekte. Biz bu yürüyüşü onlarca engeli aşarak bitirdik. Herkes geçemem dediği onlarca engeli geçti. Her zaman denildiği gibi engel insanın kendisidir. Kendi kafandaki engelleri atarsan sende engelsizsindir.”dedi.

Son olarak Konuşan ASÜ Hayvanları Koruma Topluluğu Başkanı Buğra Arıkaya, “Engelsiz bir yaşam için,daha duyarlı olunması için iyilik için yürüdük. Bundan da onur ve gurur duyduk. Bize destek veren Aksaray Üniversitesi katılan herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Etkinliklerinin aktif olarak devam edeceğini belirten başkanlar, “Dağa çok yürüyüşümüz gezimiz ve eğitimlerimiz olacak biz herkesle ortak çalışmaya hazırız. Yete rki çıkar için değil iyilik için yapsınlar”cümlelerini dile getirdiler ve şimdilik etkinlikleri son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.