Dolar 32,4963
Euro 34,7996
Altın 2.487,84
BİST 9.557,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

İİF’nin Mütefekkir Dergisi, ULAKBİM TR Dizin’de

İİF’nin Mütefekkir Dergisi, ULAKBİM TR Dizin’de
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mayıs 2019 00:23

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İslami İlimler Fakültesi’nin akademik dergisi Mütefekkir, bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişim sağlayan ULAKBİM TR Dizin’de taranmaya başlandı.

ULAKBİM TR Dizin’de Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanında yer almaya başlayan Mütefekkir, ASÜ merkezli yayın yapan akademik dergiler arasında, ULAKBİM TR Dizin’de yer alan ilk dergi oldu. Mütefekkir’in, ASÜ İslami İlimler Fakültesi tarafından, 2014 yılından bu yana, Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki sayı olarak çıkarılan uluslararası hakemli bir dergi olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, derginin gelişmesine katkı sunan herkese teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Türkçe, İngilizce ve Arapça yayın diline sahip olan Mütefekkir, din bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında, alan endeksi kabul edilen pek çok uluslararası endeks tarafından da dizinleniyor. Ayrıntılı bilgiler https://mutefekkir.aksaray.edu.tr adresinde..

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.