Dolar 32,5286
Euro 34,7945
Altın 2.440,51
BİST 9.723,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

İKAF 2019, öğrencileri sektör temsilcileriyle buluşturacak

İKAF 2019, öğrencileri sektör temsilcileriyle buluşturacak
Aksaray Anadolu AŞ
11 Şubat 2019 12:13

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenecek İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF 2019) Aksaray Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu bölgenin 8 üniversitesinin öğrencilerini sektör ile buluşturacak.

ASÜ Rektörlüğü’nün de büyük önem verdiği fuara Aksaray’dan da işletmeler katılacak. Bu kapsamda İKAF 2019 İstişare Toplantısı KTO Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversite-sektör iş birliğinin en büyük dinamiklerinden biri olacak etkinliğe dair paydaşlar bilgilendirildi, fikir alışverişinde bulunuldu. ASÜ Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Seyfullah Gümüşok da toplantıya katılarak, ASÜ ve Aksaray’daki işletmeler hakkında bilgiler aktardı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, 25-26 Nisan tarihlerinde KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenecek olan bölgesel kariyer etkinliği, çevre illerdeki tüm üniversitelerin öğrencilerini sektördeki firmalar ile buluşturacak, öğrencilerin iş ve staj bulma süreçlerine ve istihdamlarına katkı sağlayacak.

Etkinlik süresince çok sayıda yarışma, atölye çalışmaları, vaka analizleri, kariyer ve gelişime yönelik eğitimler de gerçekleştirilecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.