Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

İl Başkanı Loto Çekilişi

7 Eylül 2017 19:27

Ak Parti’de İL BAŞKANI LOTO ÇEKİLİŞİ’nde sona yaklaşılıyor.

Piyasada dolaşan söylenti Perşembe Günü (yani yarın) İl Başkan Aday Adaylarının (bir kısmının) Ankara’ya Genel Merkez tarafından çağrılacağı şeklinde.

İl Başkanının kim olacağının belirlenme süreci bayram sonuna kalınca söylentilerin gerçek olma olasılığı da yüksek.

Yani kısaca Ak Parti İl Başkanı Loto Çekilişi büyük olasılıkla yarın Genel Merkez’de yapılacak, kazanan talihli aday da en geç Pazartesi’ye kadar açıklanmış olacak.

Şimdiden çekilişe katılan herkese bol şans diliyoruz.

Çekiliş otomatik makinalar ile değil de insan eli ile yapılacağından, kazanma ihtimali olanların sayısı da çekilişe katılanlara bakınca bir elin parmakları sayısına kadar düşecek gibi görünüyor.

Yani şu meşhur; “Ali-Veli-Selami 3 de ondan evveli. Recep-Şaban-Ramazan rahmetli baban” tekerlemesinde olduğu gibi sayı çok yüksek olmayacak.

Beklenti 4 yada 5 ismin Ankara’ya Genel Merkeze çağrılacağı yönünde.

Bayramın 2. Günü Ak Parti Bayramlaşmasında İl Başkan Aday Adaylarından, Ankara’ya çağrılma olasılıkları çok yüksek olan Muhterem Öztürk ve Hüseyin Altınsoy ile İl Başkanı Odası’nda bir süre esprili bir sohbet ortamı oldu.

2 si de, özellikle de Muhterem Öztürk şimdiye kadar 1 kez bile aday olduğunu söylemediğini ısrarla belirtti.

Bu kadar ısrarın üzerine ben de kendisine; “O zaman bu görev size verilirse kabul etmeyeceğinizi yazayım mı?” diye sordum;

Anında siyasetçi kimliğine büründü ve klasik; “Ben bu partinin neferiyim. Çaycılıkta dahil olmak üzere bana bir görev verilirse kaçmam” yanıtını verdi.

Yani il başkanlığına talip değilmiş ama; “Aman etme eyleme” derse Ankara yapacak bir şeyi de kalmıyormuş.

Neyse!

Hayırlısı olsun.

Ben LOTO ya dahil olmadığım için çok fazla heyecanlı değilim.

Bütün beklentimiz atanacak ismin yeni kavgalara zemin hazırlayacak bir isim olmaması.

LOTO ya dahil değilim ama,

Benim şahsi beklentim ise;

Vatandaşın birisin çaktırmadan herkesi ters ökşe yapıp öteki taraftan gol atmaması…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.