Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İl Genel Meclisi bütçe görüşmeleri başladı

İl Genel Meclisi 2016 Yılı Bütçe Görüşmeleri toplantıları devam ediyor. İlk olarak İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ve Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün bütçeleri görüşülerek kabul edildi..

İl Genel Meclisi bütçe görüşmeleri başladı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2015 18:01

2016 mali yılı bütçe tasarısının görüşmeleri öncesi bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı M.Muammer Tüzün, meclisin 2016 yılı bütçesinin 90 milyon TL olarak öngörüldüğünü kaydetti. İl Genel Meclisi’nin 20 gün sürecek olan 2016 yılı bütçesi görüşmelerinin başladığını belirtti. Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, 2015 yılının ilçe ve köylerdeki yatırımlarda büyük başarı sağladıklarının altını çizdi ve emeği geçenlere de teşekkür etti.

Tüzün konuşmasında; “Başta kurumlarımızın idarecisi olmak üzere tüm çalışanlarına ve yöneticilere teşekkür ediyorum ve bize sürekli destek olan her zaman yanımızda hissettiğimiz ilimizin Valisi Şeref Ataklı ve İl Genel Meclisi üyelerimize de teşekkürü ayrı bir borç biliyoruz. Meclis olarak bütünlüğümüzü bozmadan Aksaray’ın meselelerine birlikte karar vereceğiz. Amacımız Aksaray’a hizmet etmektir. Köylerimizi daha müreffeh düzeye çıkarmaktır. Gün birlik ve beraberlik günü, memlekete hizmetin en iyisini yapmanın günüdür diye düşünüyorum” diye konuştu.

Bütçe görüşmelerinin ilki İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün 1.510.000.00 Tl. olarak belirlenen bütçesi oylanarak kabul edildi. Daha sonra İl Özel İdaresi Plan Proje ve İnşaat Hizmetleri Müdürlüğünün 17.655.000.00 Tl ödeneği oylanarak kabul edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.