Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İl Özel İdaresi’nde yangın tatbikatı yapıldı

Aksaray İl Özel İdaresi İş Sağlığı ve Güvenliği tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında İdare Hizmet Binasında ” Yangın ve Tahliye Tatbikatı” yapıldı..

İl Özel İdaresi’nde yangın tatbikatı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2016 16:48

İdare personeline haber vermeksizin yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı. Tatbikata İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Altınsoy’da katıldı.

Siren sesi ile birlikte İdare personeli acil çıkış kapılarını kullanarak hizmet binasını boşalttı ve bina önündeki toplanma alanında toplandı.

İtfaiye Müdürlüğü tarafından olası bir yangına doğru şekilde müdahale etmek, can ve mal kayıplarının önüne geçmek ve personeli bilinçlendirmek amacıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi. İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından da kurum personellerine yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale ve yangın tüpünün kullanılması gibi konularda bilgi aktarıldı. Tatbikat kapsamında; kurum içerisindeki personeller başarılı bir şekilde tahliye edilirken, tatbikat gereği çıkarılan yangın ise kontrollü bir şekilde söndürüldü..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.