Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

İlçe müftüleri toplantısı yapıldı

İlçe müftüleri toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ağustos 2018 18:36

İlçe Müftüleri Toplantısı Aksaray İl Müftülüğü II. Kılıçaslan Konferans Salonunda yapıldı.

Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal’ ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleriyle birlikte, Vaizler, Şube Müdürleri ve Merkez Cami görevlileri katıldı. Toplantıda gündeminde Türkiye Diyanet Vakfının yurtdışına ve yurt içinde yürüttüğü Cami ve Kuran Kursu inşası hizmetleri ele alınırken yapılan ve yapımı devam eden projelerin de tanıtımı yapıldı. İl Müftüsü Cemalettin Bal, yaptığı konuşmasında yapılan hizmetlerin önemine değinerek “Biz devlet olarak, millet olarak, Müslümanlara hizmet götüren, Müslümanların dinini öğreneceği merkezler yapan bir ülke konumundayız. Bu hakikaten çok sevinilecek çok onur duyulacak bir değerdir. Bütün bu yardımlar, bu çalışmalar, bu yapılan hizmetler, elbette ki güzel Türkiye’mizin her köşesinden her bucağından hayırsever insanların katkılarıyla olmaktadır. Biz Aksaray Müftülüğü olarak yakın zamana kadar Bulgaristan’ nın Plevne şehrindeki Kuran kursu inşaatına yardım gönderdik tamamlandı elhamdülillah. Bunun gibi daha ulaşılması gereken çok yerler var, inşallah milletimizin desteği ile bu konuda ciddi çalışmalar ve projeler yapılıyor ve yapılmaya da devam edecektir. İfadelerini kullandı.

Toplantı gündeminde 2018 yılı Kurban Hizmetleriyle ilgili istişareler yapılırken, Türkiye Diyanet Vakfı’ nın Vekâletle Kurban Organizasyonu’nun önemine de değinildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.