Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İlknur İnceöz: Geleceğimizi kimse ipotek altına alamaz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, bir daha darbelerle dolu bir tarih yaşamak istemediklerini belirterek, “O anlamda da geleceğimizi kimse ipotek altına alamaz, almasına da izin vermiyoruz” dedi..

İlknur İnceöz: Geleceğimizi kimse ipotek altına alamaz
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ağustos 2016 02:28

15 Temmuz gecesi Fethullah Gülen Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından Türkiye’ye gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından 17 gün geçmesine rağmen tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da vatandaşlar demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. Ellerinden Türk Bayraklarını alan 7’den 70’e tüm vatandaşlar meydanlara koşarak demokrasi nöbeti tutuyor. Demokrasi nöbetine vali, belediye başkanı başta olmak üzere protokol üyeleri, siyasiler ve sivil toplum örgütleri de devam ediyor.

Demokrasi nöbetine kimi zaman Ankara’da, kimi zamanda Aksaray’da katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, vatandaşlarla birlikte ilk günkü heyecan ve coşkuyla nöbeti sürdürdüklerini söyledi.

Meydanların hınca hınç dolu olduğunu ifade eden İnceöz, “Aksaray meydanında vatandaş her zaman destek vermek için bulundular. 81 ildeki meydanlarımızda bu coşkuyu görmekteyiz. Biz irademize sahibiz, geleceğimize sahibiz. Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar da meydanlardayız. Çünkü bir daha darbelerle dolu bir tarih yaşamak istemiyoruz. O anlamda da geleceğimizi kimse ipotek altına alamaz, almasına da izin vermiyoruz. İşte meydanların dili net bir şekilde demokrasi istiyor. İdaresine sahip çıkmak istiyor. İlk gün ki heyecan ve coşkunun daha da arttığını gördük. Katılım sağlayan ve destek veren Aksaray halkına teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.