Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İlknur İnceöz meslektaşlarıyla biraraya geldi

Hukukçular Derneği, Aksaray Şubesi Grand Altuntaş Otel’de ilk istişare toplantısını yaptı..

İlknur İnceöz meslektaşlarıyla biraraya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2015 17:05

Toplantıya, gerçekleştirdiği ziyaretle eşlik eden Aksaray Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Hukukçular Derneği’ne üye olup, dernek çalışmaları için başarılar diledi.

Toplantıda Hukuk mesleğinin ülke geleceği için önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Milletvekili İnceöz, “sizlerin içinde yetişmiş bir kardeşiniz olarak ve Adalet Komisyonu’nda yer alan bir milletvekili olarak hukukçularımızın arkasındayım. Sizlere sivil toplum kuruluşu ve dernekler kurmanızı öneriyorum. Tek başınıza sesiniz az duyulur ama birlik olursanız gür sedalı olursunuz.” Şeklinde konuştu.

Hukukçular Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Av. İlyas İlhan ise toplantıda yaptığı konuşmada “Yeni dönemde ‘Yeni Avukatlık Kanunu’nun bir an önce çıkarılabilmesi, avukatlık mesleğinin özlük haklarının iyileştirilmesi ve meclis çalışmalarında etkin bir rol alması için Sayın Milletvekilimiz İlknur İnceöz’den özel isteğimiz vardır.” Bu anlamda kendisinin de bir hukukçu olduğunu ifade eden İlhan, mesleğin sorunlarını yakından bilen İnceöz’ün bu konuda gerekli çalışmalara destek vereceğine ve yasalaşması için gerekli özeni göstereceğine inandıklarını belirterek, derneğin Aksaray’da hukukun üstünlüğü, adaletin tesisi ve mazlumların savunuculuğu açısından etkin bir rol üstleneceğini ve gerekli çabayı göstereceğini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.