Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İlknur İnceöz: Terör sözcüleri aramıza giremez!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, HDP sözcülerinin terörle mücadele ve hükümet politikalarına dönük suçlamalarına cevap verdi.

İlknur İnceöz: Terör sözcüleri aramıza giremez!
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mayıs 2016 21:46

İnceöz şunları söyledi:

“Milletin kürsüsünden gerçekler değil gerçeğe aykırı olan ve gerçekle hiçbir illiyet bağı olmayan her söze bizim burada çıkıp söz söyleme hakkımız var. Bu gerçekleri söylemeyi de engelleyemeyeceksiniz, bunun bilinmesi gerekiyor. Burada, çıkacaksınız, bir sürü gerçek olmayan yani kendi olmasını istediğiniz, arzu ettiğiniz bir dünyadan bahsedeceksiniz… Bizim o bölgede Kürt kardeşlerimizle aramıza siz giremezsiniz, terör örgütünün sözcüleri giremez, terör örgütünün diliyle konuşanlar giremez; bunun böyle bilinmesi gerekiyor.”

DEVLET OLMANIN SORUMLULUĞU

“Bir kere, o bölgede durup dururken terörle mücadele başlamadı. Teröristler orada ellerine keleşleri alacak, çukurlar kazacak; oradaki Kürt kardeşlerimize, sivil kardeşlerimize, vatandaşlarımıza çoluk çocuk demeden o silahları doğrultacak, orada birtakım alet edevatlar bölge vatandaşımızın hizmetinden uzak bir şekilde hayatlarını zindan edecek… Devlet olmanın sorumluluğu, oradaki kardeşlerimizin hukukunu 78 milyon kardeşimizin hukukuyla bir bilip Kürt kardeşlerimizin o bölgede özgür yaşama hakkını, herhangi bir tehdit altında kalmadan yaşama hakkını onlara temin etmek bizim görevimizdir.”

GERÇEKLERİ DUYMAKTAN RAHATSIZ OLMAYIN

“Siz bu kürsüye geldiğinizde aslında o sözleri terör örgütüne, teröristlere söylemeniz gerekiyordu. Oy aldığınız bölge insanımızın, aziz milletimizin, kardeşlerimizin, vatandaşımızın hakkını korumanız bunu gerektiriyordu. O bölgede Kürt, Türk, 78 milyonun hukukunu korumak, ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden teröristlere karşı meşru bir terörle mücadele gerçekleştirilmektedir. Bir daha bu kürsüden, milletin kürsüsünden gerçekleri anlatın ve gerçekleri duymaktan da rahatsız olmayın lütfen.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.