Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İlknur İnceöz’den Demirtaş’a sert tepki!

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada 81 ilde halkı ve teşkilatlarını sokağa çağırmasına AK Parti’den sert tepki geldi..

İlknur İnceöz’den Demirtaş’a sert tepki!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2016 16:35

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada 81 ilde halkı ve teşkilatlarını sokağa çağırmasına AK Parti’den sert tepki geldi. Demitaş’ın 81 ilde sokağa çıkma çağrısını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, yargının gündemindeki bir konunun siyasi şova dönüştürülmesi ve halkın sokağa çağırmasının çok tehlikeli sonuçlar doğuracağını, benzer çağrıların 6-7 Ekim olaylarında onlarca insanın canına mal olduğunu söyledi.

MAKAM OTOLARINDA TERÖRİST TAŞIYANLAR HESABINI VERECEK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi EŞ Başkanı Gültan Kışanak ve diğer parti yöneticilerinin terör örgütü ile bağlantıları nedeniyle gözaltına alındığını hatırlatan İnceöz, “Terör örgütünün ülkemizde oluşturmak istediği kaos ortamı için ellerindeki belediye imkanlarını sonuna kadar kullanan, belediye araçlarında bomba, makam otolarında terörist taşıyan, masum insanların ölümü üzerinden siyaset yapan kim olursa olsun yargı önünde hesabını verecek” diye konuştu.

İÇ KARIŞIKLIK ÇIKARILMAYA MÜSADE EDİLMEYECEK

“HDP sözcülerinin daha 5 gün önce Diyarbakır’da düzenledikleri toplantıda terör örgütünün sözde öz yönetim hayallerine yeterince destek veremedikleri itirafında bulunduğunu ve yüzleri kızarmadan özür dilediklerini” hatırlatan İnceöz, “HDP sözcüleri, vatandaşları kanunsuz eylem yapmaları konusunda tahrik edeceğine, yargı organlarını aşağılayacak beyanatlar vereceklerine, cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize hakaret edeceğine eli kanlı terör örgütünü kınasınlar. Daha dün 5 askerimiz hain terör örgütü tarafından şehit edilmiştir. Onlarca insanın canına mal olan 6-7 ekim olaylarında olduğu gibi bu aymazca çağrılar neticesinde oluşacak her türlü karışıklık durumunda da tek sorumlu HDP yöneticileri olacaktır. Herkes bilsin ki Hükümetimiz, terör örgütünün de, sözcülerinin de ülkede bir iç karışıklık çıkarma gayretine asla müsaade etmeyecektir” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.