Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İlknur İnceöz’den seçim değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 1 Kasım seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu..

İlknur İnceöz’den seçim değerlendirmesi
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2015 23:32

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti’nin genel seçimlerde tek başına iktidar olmasına ilişkin, “Milletimiz bu seçimde verdiği kararla ülkenin, ümmetin geleceğine sahip çıktı” dedi.

İnceöz, AK Parti İl Başkanlığı binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde aldıkları seçim sonucunun çok önemli olduğunu söyledi.

Bu anlamda kendilerine dersek sağlayan herkese teşekkür eden İnceöz, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın 1 Kasım’da vermiş olduğu sonuca son derece sevindik. Milletimiz bu seçimde verdiği kararla ülkenin, ümmetin geleceğine sahip çıktı. Milletimiz, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra tek başına iktidar olmanın ne kadar ehemmiyetli, ne kadar önemli olduğunu gördü. Bunun üzerine hemşehrilerimiz, aziz milletimiz kendi geleceğine sahip çıktı. Milletimiz, 2023 hedefleri olan ve istikrardan yana bir tercihi kullandı. Şu an Aksaray olarak resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye sıralamasında en çok oy almış iller içerisinde 5. sırada görünüyoruz. Ben bu anlamda tüm hemşehrilerimize, milletimize bizi tekrar iktidara taşıdıkları için teşekkür ediyorum.”

– “Çok ciddi bir oy oranı artışıyla bu seçimde 3 milletvekilimizi çıkardık”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise Aksaraylıların Türkiye’ye sahip çıktığını ifade etti.

Daha önce bu seçimin artık siyasi bir yarışın ötesinde memleket meselesi olduğunu söylediğini anımsatan Karatay, “Çok ciddi bir oy oranı artışıyla bu seçimde 3 milletvekilimizi çıkardık. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Partimiz 7 Haziran’da 122 bin oy alırken bu seçimde 30 bin oy artışıyla 151 bin civarında oy almıştır. Bu anlamda destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.