Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İnceöz: 24 Haziran Türkiye’nin ve ümmetin asıl bayramı olacak

İnceöz: 24 Haziran Türkiye’nin ve ümmetin asıl bayramı olacak
Aksaray Anadolu AŞ
17 Haziran 2018 01:46

Aksaray Ak Parti teşkilatı bayramının 2’nci gününde bayramlaştı.

İl binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, önceki dönem milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, Ahmet Yaşar, Nevzat Palta, eski Bakan Yardımcısı Cenap Aşçı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, parti teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN KOŞTURDUK. KOŞTURMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.”

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, göreve geldikleri günden itibaren her an seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalıştıklarına dikkat çekerek “ 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için karar alındığı tarihten ve aday listelerinin belirlendiği günden itibaren Ramazan ayında aç, susuz demeden sabahtan başlayıp sahur vakitlerine kadar koşturduk. Niçin koşturduk? Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ülkemizin geleceği için koşturduk. Koşturmaya da devam edeceğiz.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ İSTİKRARDAN YANA

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Ramazan ayı bereketi, huzur ve mutluluğu ile geldi. Aksaray’ımızda düzenlediğimiz mahalle iftarlarıyla vatandaşlarımızla birlikte olduk. İftar saatlerine yakın zamanlarda vekillerimizle ve adaylarımızla hem vatandaşlarımızla hasbihal ettik hem de o mübarek günde birlikte iftarımız açtık. O birlikteliğimizde hep şu duaları ettik. “Rabbim inşallah Ramazan ayından sonrada bu birliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu devam ettirsin dedik. Dualarımız hep bu şekilde oldu. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaz. Bizleri en iyi noktaya getirir. Dedi.

Başkan Yazgı “ Yenilenen teşkilatımızla güçlü ve dinamik bir şekilde sahaya girerek sanki seçim yokmuş ama seçim varmış gibi bir çalışmanın içerisinde bulunarak bütün noktalara gidildi. İlçe ve esnaf ziyaretleri yapıldı. Tabi seçim süreci belli olduktan sonra adaylarımızla beraber esnaf ziyaretlerimiz, sanayi ziyaretlerimiz ve SKM’nin yazdığı programlar dâhilinde yapmış olduğumuz çalışmalar oldu. Biz şunun farkına vardık ki artık vatandaşlarımız istikrardan yana. Güvenden yana. Doğru bildiği ve inandığı bir liderin arkasından gitmekten yana. Bu noktada hiçbir tereddüttün olmadığını gördük. Farklı bir düşüncenin olmadığını gördük. Bu bizleri ziyadesi ile memnun etti. Yaptığımız çalışmaları daha da şevklendirdi. Bizlerde Ramazan ayında yaptığımız bu bereketli çalışmayı Ramazan Bayramından sonrada artırarak devam ettireceğiz. Ulaşmadığımız kısımları elimizden geldiği kadar her noktaya ulaşmak suretiyle çalışmalarımız ve gayretlerimizi devam ettireceğiz.

“HEDEFİMİZ AKSARAY’DA 4-0 ÇIKARTMAK”

“İNŞALLAH MUHAMMED KARDEŞİMİZİ ANKARA’YA MECLİSE GÖNDERECEĞİZ”

Başkan Yazgı “ Göreve geleli 4 yıl oldu. Verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz ve birçoğunu da yerine getirme aşamasında olmamız halkımız nezdinde çok olumlu görüş oluşturdu. Su projesi de bunlardan bir tanesi. Onun mimarı Ali Rıza abi ve Cenap abi Kalkınma Bakanlığı başka bir partideydi zorluklara rağmen böyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok önemli. Ardından sanayi projesi var. Bizler sanayiyi gezerken o kadar rahat ve huzurlu şekilde geziyoruz ki 8. Seçime giriyorum ben daha önceki seçimlerde proje çiziliyor ihale aşamasında derken şimdi diyoruz ki işte şantiyesi kuruldu. Ve temeli yakında atılacak. Bu noktaya gelindi. İki sene sonra da inşallah sanayimiz bitecek. Bu ve buna benzer birçok projenin yapılmasında her şeyden önce güçlü bir hükümetin yanımızda olması, kıymetli vekillerimizin bizlere destek olması, daha güzel projeler yapmamıza ve bizlerin yerelde daha da güçlü olmamıza vesile olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Hedefimiz belli Aksaray’ımızdan 24 Haziran seçimlerinde 4-0 çıkartmak. Çalışmalarımız ve gayretlerimiz bunun için. İnşallah Muhammed Kardeşimizi de meclisimize göndererek en genç vekil adayımızı vekil olarak Ankara’ya göndermenin mutluluğunu yaşayacağız.” İfadelerini kullandı.

“24 HAZİRAN’DA İKİNCİ BAYRAMI HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş “ Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Seçim süreci açıklandığından buyana teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah son bir haftada birlik ve beraberlik içerisinde yine sizlerin desteği ile teşkilatımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bir oy çok önemli. Sıkılmadık el bırakmayacak şekilde canla başla hep birlikte çalışacağız. İnşallah rabbim bizleri Aksaray olarak, teşkilat olarak birliğimiz ve beraberliğimizi daim etsin. Bu teşkilat nasıl daha önce zaferler yazdıysa inşallah 24 Haziran akşamı da ikinci bayramımızı hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

“MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSUNA VE BASİRETİNE GÜVENİYORUZ”

Milletvekili Mustafa Serdengeçti “ İnşallah 8 gün sonra büyük bir bayramı daha beraber kutlayacağız. Büyük bir zafere hazırlanıyoruz. Milletimizin sağ duyusuna ve basiretine güveniyoruz. Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı belediye başkanlığından bu yana 16 yıldır da iktidar olarak çok iyi tanıyor. Onun ne kadar vatansever olduğunu ve bu ülke için ne kadar çok çalıştığını çok iyi biliyor. Ve o yaşadığı sürece de hep ona desteğini verecektir. Allah ona uzun ömürler versin. BU vatana ve millete daha çok hizmetler ettirsin. Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece başka bir arayışa, başka bir lidere veya başka bir partiye gerek olmadığını düşünüyorum. Milletimizin de böyle bir arayışa girmeyeceğini düşünüyorum. O yaşadığı sürece her seçimi kazanacaktır . Bize ve partimize zaferler yaşatacaktır. Bugüne kadar çok zaferler kazanmıştır yine de kazandıracaktır inşallah. Bizler kendimizi sadece onun birer askeri, neferi ve yardımcısı olarak görüyoruz. O varsa biz varız partimiz var teşkilatımız var. Hep birlikte onun davasına hizmet eden birer erleriz. Davamız ümmet davasıdır. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesidir. Türkiye 16 yılda 3,5 kat büyümüştür.Ak partimiz sayesinde ve milletimizin verdiği destekle tek başına iktidarla ve bunun sağladığı istikrarla birlikte. İnşallah bu yeni sistem de Türkiye 5 yıl içinde Cumhurbaşkanımızın aklıyla birlikte 2 kat daha büyüyecektir. Yani ne kadar Türkiye varsa onun yanına bir ikinci Türkiye daha gelecektir. Aynı şekilde ne kadar Aksaray varsa onun yanına 2 Aksaray daha gelecektir. İnşallah 25 Haziran sabahı mutlu, huzurlu ,güvenli bir sabah uyandığımız zaman güneş içerisinde Türkiye’de ve Aksaray’da çok şeyler değiştiğine hep birlikte şahit olacağız” dedi.

“BİZ MİLLETİMİZİ YENİ BİR DÖNEME TAŞIYORUZ”

Milletvekili Cengiz Aydoğdu “ Öyle bir bayram yaşıyoruz ki hem kendi mukadderatımız hem de milletin memleketin mukadderatı bu bayramda bizim için bir muhasebe meselesi oldu. 30 günlük oruç ibadetinin ardından şu anda da milletimiz eğer düşünmüyorsa bizim hatırlatmak gibi bir görevimiz var. Nedir o? Geçmişimiz, tarihimiz geleceğimiz konusunda milletimizi 24 Haziran da sandık başında düşünmek zorundayız hepimiz. 25 Haziran sabahı seçim sonucu nasıl olursa Nasıl bir Türkiye’de uyanırız? Sorusunu önce kendi mensuplarımıza sonra bütün Aksaraylılara düşündürtmek zorundayız. Şu anda öyle bir seçim yarışı yaşıyoruz ki fıkra gibi komik filmlere konu olur ancak. Bizim dışımızda hiçbir parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız dışında hiçbir Cumhurbaşkanı adayı “Ben 24 Haziran günü Cumhurbaşkanı olacağım” diyemiyor. Hiç biri kazanacağım diyemiyor. Bizim dışımızdaki bütün oyuncular bizim kaybetmemiz üzerine oyun kuruyorlar. Böyle bir şey siyasi tarihte görülmedi. Siyasi parti dediğin kazanmak için oynar. Kazanmak için halka gider. Ama şimdi Türkiye’yi 16 yılda adeta bir çağdan bir çağa taşıyan kadronun gitmesi üzerine ama her birinin kafasında da başka bir Türkiye hayali var. Hiçbirinin ortak bir hayalı yok. Fakat Recep Tayyip Erdoğanı, Ak Partiyi ve Türkiye’yi tökezletmek konusunda sanki ittifak etmişler gibi. Bu ittifaka baktığınızda bunu milletimize düşündürtmeliyiz. Şu anda bütün anketler bizim lehimize 4-0 kardeşlerim bu heyecanı sandığa taşıyın lütfen. Biz milletimizi yeni bir döneme taşıyoruz. Türk milletini mazisine layık bir gelecek inşa etme zeminine taşıyoruz. Artık 25 Hazirandan sonra Türkiye başka şey konuşacak. Birine düşmanlık yapmakla siyaset yapılmayacağını Türkiye’de herkes anlayacak.

“24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK”

Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz “ Çok önemli çok kritik ve çok tarihi bir süreçten geçiyoruz. Rabbim hepimizin ve İslam aleminin bayramını mübarek eylesin. Şunun altınız çizmek gerekiyor ki tüm İslam âleminin tüm ümmetin beklediği bayram yönünü çevirdiği bayram 24 Haziran akşamı açılacak sandıkların sonucunda çıkacak Türkiye’de ki demokrasi bayramı olacak. 24 Haziran günü ümmetin asıl bayramı olacak. Dünyanın şu anlamda bayramı olacak. Huzur ve barışa olan güveni aslında Türkiye’den bu topraklardan bu coğrafyadan geçtiğini, bu coğrafyanın umudunun Türkiye olduğunu 24 Haziran seçimlerine bir kez daha bu yönden bakmamız gerekiyor. Bu seçimlerin sadece Ak partinin iktidar olması değil, sadece Cumhurbaşkanımızın seçilmesi değil, ama bilinmeli ki Aksaray’ın kaderi, bilinmeli ki Türkiye’nin kaderi bilinmeli ki ümmetin kaderi olduğu inceliği ve hassasiyeti içinde duaları ve gönülden çalışan tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.

İktidara geldiğimiz günden beri bu 13 cü seçim. 12 seçimi bir kenara koyuyoruz. Bu seçim bu yönüyle coğrafyanın kaderi yönüyle önümüzdeki yüzyılın şekillenmesi yönüyle dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedef koymuş Türkiye’nin her alanda atılımlarının daha ileriye taşınması yönüyle istikrar ve güven ortamının devam etmesi yönüyle yani meseleye nerden bakarsanız bakın her yönüyle önemli bir seçim. Biz bu güne kadar aziz milletimize ve hemşerilerimize güvendik. Onlarda bu güvenlerini gerçekten oylarıyla,destekleriyle,yürekleriyle, gönüldaşlıklarıyla yanımızda olduklarını bir kez daha gösterdiler. İnşallah bu seçimlerde de Aksaray’ımızla beraber önümüze koyduğumuz hedefleri Türkiye olarak önümüze koyduğumuz hedefleri hep birlikte gerçekleştireceğimize ve aziz milletimizin bugüne kadar yürüdüğümüz 16 yıllık yol arkadaşlığımızda onların vekâletine en ufak bir söz getirmemek için liderimizle beraber meşakkatli yol arkadaşlığımızı bundan sonraki süreçte de onlara hizmet etme konusunda bir kez daha huzurlarınızda söz veriyorum. Allah’ın bu seçimleri ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı kılmasını temenni ediyoruz. Çıkacak sonuçlar istikbal ve istiklal mücadelesinde yarınlarımız için gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için önemlidir. Çok güçlü bir sonuç için Rabbimden 24 Haziran seçimlerini hayırlı kılmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Partililer, tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin Ramazan Bayramını kutlayarak, nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlara kavuşma temennisinde bulundu. Milletvekilleri, belediye başkanı, il başkanı ve belde ile ilçe belediye başkanları tüm katılımcılarla tek tek bayramlaştı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.