Dolar 32,5235
Euro 34,7509
Altın 2.488,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

İnceöz: Gençleri en iyi anlayan parti AK Parti’dir

İnceöz: Gençleri en iyi anlayan parti AK Parti’dir
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 19:58

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz seçim çalışmalarına sahur programları ile devam ediyor.

24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler seçim mesaisine hız kesmeden devam eden İnceöz, sahur programında da gençlerle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burcu Metin ve Aksaraylı gençlerle, sahur programında bir araya gelen İnceöz “Bizim yegane amacımız; kimsenin güdümünde olmadan, yakıp-yıkan-yağmalayan değil, ülke menfaatlerini gözeterek üretmek, gelişmek ve geliştirmek için ilim irfan peşinde koşan gençliktir. Kendi değerlerine, ülkesine, milletine, bayrağına, ezanına sahip çıkan, bilinçli, çalışkan nesiller yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Aksaray’daki gençlerin eğitim ve öğretimlerinin kalitesini arttırmak için bin 798 yeni derslik yapıldığının altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Partimiz sosyal güvenlik, eğitim, ekonomi ve siyaset başta olmak üzere her alanda gençlerin önünü açmış; hayatın her alanında gençleri desteklemiştir” dedi. AK Parti iktidarları döneminde 15-18 yaş arasındaki gençlerin dernek kurabilmelerini sağlayan yasal düzenlemelerin hayata geçirildiğini kaydeden İnceöz, “Sivil Toplum Kuruluşları, gençlerimizin kendilerini en iyi ifade edebildikleri, sosyalleşerek topluma faydalı olmak için çabalamaya başladıkları ilk duraktır. 2002’de 125 olan dernek sayısı, 2018 yılında 800’ün üstüne yükseldi. Bu örnek bile tek başına gençlere ve gençliğimize verdiğimiz önemin en açık göstergesidir” dedi.

FİGÜRAN DEĞİL BAŞROL OLAM GENÇLİK

Siyasette gençliği figüran değil, siyasetin başrolü olarak görmek istediklerini kaydeden İnceöz, “Gençlerimize Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir kıymet vermekte ve önemsemektedir. Bu nedenle Türkiye`de 16 yıldır, değişimin ve gelişimin adresi olan partimizin, 2023 vizyonu ve 2051,2071 hedeflerinin ortak paydası ve amacı gençlerimizdir. Milletvekili seçilme yaşını 18’e düşürmek bizim iktidarımız döneminde oldu. Biz gençlerimizin elinde kalemle, kitapla, bilgisayarla yetişmesini istiyoruz” dedi.

24 HAZİRAN`DAN SONRA KAYIP NESİL KORKUMUZ SONA ERİYOR

24 Haziran tarihine kadar milletvekili adayları ve teşkilatları ile iftar, sahur demden gece-gündüz çalışacaklarının altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Türkiye`nin bugüne kadar darbe, vesayet odaklarının karanlık senaryoları, koalisyonlar, ekonomik krizler, işgal girişimleri ve her türlü hainliklerle birkaç neslini kaybettiğini kaydederek “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kayıp nesiller oluşmasının önüne geçerek, bir tek gencimizin bile geleceğinin, hayallerinin önünde engeller, kısıtlamalar kalmayacak” dedi

GENÇLERİ EN İYİ AK PARTİ ANLAR

Gençleri en iyi anlayan partinin AK Parti olduğunu ve gençlerin istiklal, istikrar ve istikbal için gençliğin kendisine örnek aldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın safında yer aldığını kaydeden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz İnceöz, “Bizim yegane amacımız; kimsenin güdümünde olmadan, yakıp-yıkan-yağmalayan değil, ülke menfaatlerini gözeterek üretmek, gelişmek ve geliştirmek için ilim irfan peşinde koşan gençliktedir. Bizler de kendi değerlerine, ülkesine, milletine, bayrağına, ezanına sahip çıkan, bilinçli, çalışkan nesiller yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ´Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet´ rabiasına sahip çıkan gençlerimiz için ne yapsak az” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.