Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İnceöz: Sosyal medyadaki söylentilere kulak asmayın

İnceöz: Sosyal medyadaki söylentilere kulak asmayın
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2018 02:46

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnecöz “güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü cumhurbaşkanı, güçlü Türkiye diyorsak Cumhurbaşkanlığında, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı desteklerken, milletvekili seçimlerinde mutlaka ve mutlaka oylarımızı AK Parti’ye vermeliyiz. Hemşerilerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyor, ülke düşmanı şer odaklarının fısıltı gazetesi ve sosyal medya aracılığı ile yaydığı söylentilere kulak asmamalarını istiyorum”

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray`da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray ve ilçelerinde seçim çalışmalarını yoğunlaştıran İnceöz, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, Eskil ilçesinde gazetecilere AK Parti`nin bundan tam 16 yıl önce ülke sorunlarının çözümü için merkeze insanı alarak yola çıktığının altını belirterek, “Bu kutlu hareket 2002 yılında liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yola çıktı. Aradan geçen 16 yıl boyunca ülkemize birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. Bu kazanımlardan girdiği tüm seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük destek veren Aksaray`ımız da en iyi şekilde faydalandı. AK Parti iktidarları döneminde Ülkemiz kazandı, şehrimiz kazandı, hemşerilerimiz kazandı, milletimiz kazandı. AK Parti kendisine teveccüh gösteren, oylarını emanet eden bu aziz milleti hiçbir zaman yanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı” dedi.

24 Haziran seçimlerimin Türkiye siyasi tarihin en önemli seçimleri olacağını kaydeden İnceöz, “milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız olarak bunun bilicindeyiz ve yoğun bir tempoda hep birlikte çalışıyoruz. Ülkemiz 24 Haziran’da geleceğini oylayacak. Bölgesinin hamisi konumuna gelen ülkemizin artık zaman kaybına tahammülü yok. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmişti” şeklinde konuştu.

Yeni yönetim sisteminin tüm unsurlarıyla 24 Haziran sonrası yürürlüğe gireceğini kaydeden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, “Her on yılda bir darbelere neden olan, sürekli hükümet krizleri yaşatarak gelişmemizi, kalkınmamızı engelleyen parlamenter sistemi, demokrasinin bir üst modeli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle değiştirelim teklifimize aziz milletimiz 16 Nisan 2017 referandumunda evet dedi. Şimdi 24 Haziran seçimleri ile milletimizle birlikte aldığımız kararı uygulayacağız.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk defa uygulanacağının altını çizen İnceöz. “Vatandaşlarımız bir taraftan cumhurbaşkanını yani hükümeti sandıkta seçecek, diğer taraftan milletvekillerini belirleyecek. Yeni dönem güçlü Meclis ve güçlü hükümet dönemi olacaktır. Bu iki temel kurumun kendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları milli hedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecektir.

Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı`nın ancak güçlü meclis ile var olabileceğine dikkat çeken İnceöz, “AK Parti hükümeti, parlamentoda çoğunluğu elde ettiğinde Türkiye güçlenecektir. Cumhurbaşkanımız güçlü olup, AK Parti Mecliste güçlü olmadığı takdirde mutlaka yönetimde zaaflar oluşacaktır. Güçlü Meclis olmadığı müddetçe güçlü hükümetin, güçlü cumhurbaşkanının olması zordur ve orada Cumhurbaşkanımızı rahat çalıştırmazlar. Bu bağlamda biz gerçekten güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü cumhurbaşkanı, güçlü Türkiye diyorsak Cumhurbaşkanlığında, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı desteklerken, milletvekili seçimlerinde mutlaka ve mutlaka oylarımızı AK Parti’ye vermeliyiz. Hemşehrilerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyor, ülke düşmanı şer odaklarının fısıltı gazetesi ve sosyal medya aracılığı ile yaydığı söylentilere kulak asmamalarını istiyorum” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.