Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

İnceöz ve Aydoğdu’dan hayırlı olsun ziyareti

İnceöz ve Aydoğdu’dan hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2018 15:07

Ak Parti Aksaray Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili İlknur İnceöz ve Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Aksaray Ticaret Borsası (ATB) seçimlerinde yeniden seçilen mevcut başkan Hamit Özkök ve Meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekilleri İnceöz ve Aydoğdu Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün yeniden başkan olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, yeni dönemde başarılar dilediler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Aksaray Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili İlknur İnceöz ve Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu teşekkür ederek “ Aksaray Ticaret Borsası olarak hükümetimizle omuz omuza çalışıyoruz. Konusunda uzman 14 kişilik meclisimiz ile Aksaray’ımızın ufkunu vizyonunu açacak projeleri siz değerli vekillerimizle, bürokratlarımızla, sivil toplum örgütleri ile ortak hareket ederek birlikte üretiyoruz. Sizlerde bize söz verdiğiniz. “Yapılan mantıklı ve makul her projenizde yanınızda olacağız” dediniz. Bundan dolayı sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin bizlere destek olduğunu bilmek bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Bizler bu güçle Aksaray’da yapamayacağımız iş yok diyorum. Tekrar buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti Aksaray Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ten övgülerle bahsederek “ Hamit başkanımın şahsında meclis üyeliğine seçilen bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz dönem Hamit başkan oturduğumuz mekân başta olmak üzere birçok projeye imza attı. Aslında “ Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” başarısını ortaya koymuştur. Aslında başarı bir ekip çalışmasıdır. Tekraren hepinize teşekkür ediyorum. Aslında sizler işi götürüyorsunuz bir yerde tıkanıklık olursa bizler devreye giriyoruz. Orada elimizden gelen gayreti yapmaya çalışıyoruz. Bu heyecan bizim için gerçekten çok önemli. Hiç birimiz o heyecanı şehrimize ve ülkemize dair hayallerimizi kaybetmemiz lazım. Aksaray için dün konuşulan olmaz denilen pek çok projenin hep birlikte hayata geçirildiğimizi görmekteyiz. Burada sizlerin fikirleri, katkıları, söylemleri şehir açısından ne kadar önemli bir dinamizm olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bizlerin omuzlarına ne yükleniyorsa, ne sorumluluk veriliyorsa o sorumluluğu o işe en iyi şekilde yapabilmenin gayretini azami şekilde göstermemiz lazım. Bu azami gayet noktasında Hamit başkanın şahsında tüm borsa üyelerine gelmiş geçmiş Aksaray’a katkı veren siyasetçisi kim varsa taş üstüne taş koyan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Naçizane şunu söylemek istiyorum. Bizler siyasiler olarak şehrimize gelecek olan her yatırımda, her projede sizlerle beraber olduğumuz özellikle belirtmek istiyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise Aksaray Ticaret Borsasının kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve her zaman takdirlerini kazandığını belirterek “ şehrin kalitesini, seviyesini, sınıfını, statüsünü, skalasını, çalışma derecesini Hamit Özkök sayesinde yükselttiğine inandığımız bir yerdir. Bu esasen son yaptığınız seçiminiz bir nevi yeniden soluklanma istişare etme, birbiriniz ile dertleşme gibi sizlere nefes alma imkânı doğmuştur. Çünkü biz öyle bakıyoruz. İnşallah sizin içinde öyle olur. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer şehirleri de yakından takip eden bir hemşeriniz olarak Aksaray’da Hamit Özkök’ün başkanlığında sizlerin ortaya koyduğu gayret ortaya koyulmuşsa bu şehirde birçok şey yapılabilir demektir. Şu anda şikâyet ettiğimiz pek çok kurumun sizi örnek alarak, yani” Aksaray’da bu yapılabiliyorsa her şey yapılabilir” diyebileceğimiz işler başarıyorsunuz. Tebrik ediyoruz. Hepinize yeniden görevinizde başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Biz gerçekten sizin başarılarınızı gıpta ile seyrediyoruz. “keşke bizim üzerimize de bir şey düşse de yardımcı olsak” diye düşündüğümüz, fırsat kolladığımız bir şey ama işin doğrusu Hamit başkan civanmertlik etti burada. Bizlere teşekkür etti. Pek çok şeyi kendisi başarıyor. Biz duyuyoruz. Yapacağınız işlerde bizlere bir şey düşerse emrinizdeyiz. Hepinize tekrardan başarılar diliyorum. Aksaray adına da şükranlarımı sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.