Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

İspanya’dan iki üniversite ile anlaşma imzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile İspanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite arasında, öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak tanıyan “Erasmus Değişim Protokolü” imzalandı..

İspanya’dan iki üniversite ile anlaşma imzalandı
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ekim 2016 16:05

ASÜ’yü İspanya’da Kimya Bölüm Başkanı ve Kimya Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Odabaşı temsil etti. Madrid şehrinde bulunan Rey Juan Carlos Üniversitesi ve Toledo şehrinde bulunan La Mancha Üniversitesi’ne ziyaretlerde bulunan ve yöneticilerle görüşmeler yapan Odabaşı, “Erasmus Değişim Protokolü” imzalandıklarını, bunun yanı sıra farklı anlaşmalar içinde zemin hazırladıklarını belirtti.

İspanyol akademisyenlere “Mevlana Değişim Programı” hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Mehmet Odabaşı, staj faaliyetleri için farklı sektörlerde hizmet veren kurumların yöneticileriyle de istişarelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi ve üniversiteyi uluslararası ölçekte de en iyi yerlere getirme gayretinde olduklarını vurguladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.