Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İYİ adaylarını her gittikleri yerde halk bağrına basıyor

İYİ adaylarını her gittikleri yerde halk bağrına basıyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2018 00:26

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayları Ayhan Erel ve Pınar İzgü Pazar günü şehrin sayılı alışveriş merkezlerinden birini ziyaret etti.

Adaylara İl teşkilatlarının da eşlik ettiği gezide İYİ Parti Milletvekili adayları vatandaşlar tarafından güler yüz ve sevgi seli ile karşılandı. Halk ile hasbihal eden adaylar vatandaşın sorunlarını dinledi. Vatandaşlar her geçen gün artan hayat pahalılığından şikayetçi olurken ‘’ bize sizler gibi içimizden vekiller gerekli, yüzünü seçimden seçime gördüğümüz ekmeğin fiyatından habersiz, oylama vekilleri istemiyoruz artık.Milletvekili dediğin memleketinin, memleketlisinin sorunlarından haberdar olan, bu sorunlara çözüm bulan kişi olmalıdır. 16 senedir Aksaray’ın hangi sorununa çözüm bulundu, hangi yatırım geldi, Niğde’ye hoş gördükleri havaalanını Aksaray’a çok gördüler.İsmimizi Niğde’nin gölgesinden kurtarmak bir tarafa Hasan Dağı Havaalanını Niğde’ye yaparak dağımızıda oraya malettiler. Aksaray seçimlerde sandıktan çıkan oydan ibaret onlar için. Biz artık bu durumdan şikayetçiyiz. Artık İYİ Parti milletvekillerini Mecliste bizi temsil ederken görmek istiyoruz.  Biliyoruz ki sizler orada Aksaray’ın ve Aksaray’lının hakkını sonuna kadar savunacaksınız. Aksaray adına taze kan olacaksınız biz vatandaşlar olarak kendi aramızda da konuşmalarımız da sizi destekleyeceğimiz konusunda fikir birliğindeyiz. Allah yolunuzu açık etsin’’ şeklinde görüşleri dile getirdiler.

İYİ Parti Milletvekili Adayları Ayhan Erel ve Pınar İzgü ise vatandaşın yogun ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirirken ‘’Partimize ve bize duyulan güven muhteşem. Aksaray’da dört milletvekilliğine de talibiz. İktidar olur olmaz diğerlerinin verdiği sözleri biz gerçekleştireceğiz, halkın derdini halkın içinden gelenler bilir, Ankara’da ki odalarına çekilip telefonlara bile bakmayanlar değil. Biz seçimlerden sonrada belli aralıklarla gelip vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla aynı sohbetleri edeceğiz.Aksaray da 24 Haziran sabahı yüzünü güneşe dönecek’’ şeklinde konuştular.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.