Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

İYİ Parti adayları sıkılmadık el bırakmıyor

İYİ Parti adayları sıkılmadık el bırakmıyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2018 23:24

İYİ Parti adayları sanayi ve çarşı esnafı ziyaretlerinin ardından Helvadere Kasabası’nda halkla buluştu.

24 Haziran seçimleri için adayların açıklanması ile birlikte siyasi partilerde ki ziyaret trafiği hızlanırken, adaylar açıklanmadan öncede vatandaş ziyaretleri yapan İYİ Parti Milletvekili adayları da ziyaretlerini hızlandırdı.

Normal hayatlarında da halkın içinde olan İYİ Parti adayları Ayhan Erel, Nuri Koçaş ve Pınar İzgü dün de İl Başkanı Özhan Türemiş, Merkez İlçe Başkanı Şevki Koçak, aday adaylarından Servet Ceylan, Yusuf Gümüşay ve il ve ilçe teşkilatları üyeleri ile birlikte bir bölümünü daha önce ziyaret ettikleri sanayi ve çarşı esnafı ile hasbihal etti.

Esnafın mevcut vekillerden şikayetlerini dinleyen adaylar, parti politikalarını ve mevcut problemler için yapılması planlanan çözümleri anlattılar.

Ayhan Erel esnaf ile yaptığı konuşma esnasında ‘’artık çaresiz değilsiniz, alternatifsiz değilsiniz, İYİ Partinin iktidar oluşu ile birlikte İYİ günler göreceksiniz. Ben Milletin adayı olarak bu zamana kadar nasıl Aksaray’ın güvendiği Ayhan abisi oldu isem, seçildikten sonrada mecliste Milletin vekili Ayhan abi olacağım, sizlerin isteklerine tercüman olup çözümler bulacağım. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin Cumhurbaşkanı olması ile birliktede güçlü bir Türkiye, gelişmiş bir Aksaray olacağız, dertlerinize derman olacağız. Sizlerden tek beklentimiz 24 Haziran sabahı sandıklara koşarak bu korku hükümetine bir dur demeniz. Aksaray İYİ olacak’’ dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayları akşam saatlerinde ise Helvadere kasabasında halkla buluştu. Vatandaşların sorularını cevaplayarak akıllardaki soru işaretlerini aydınlatan Ayhan Erel, Nuri Koçaş ve Pınar İzgü’ye ziyaretleri esnasında İl ve İlçe yöneticileri ile Helvadere teşkilatı eşlik etti. Ziyaret esnasında vatandaşların İYİ Partiye yoğun teveccühü olduğu gözlenirken, vatandaş İYİ Parti ve adaylarına sonsuz güvenleri olduğunu ifade etti. İYİ Parti adayları Ayhan Erel ve Nuri Koçaş ülke ekonomisi ve Aksaray ili için planladıkları yatırımları anlatırken, dördüncü sıra adayı Pınar İzgü ise neden aday olduğunu anlattı İzgü konuşmasında ‘’ benim 3 evladım var, ben bir anne olarak onların geleceğini düşündüğüm için aday oldum, çocuklarımıza sağlam bir ülke, İYİ bir gelecek bırakmak için bu yola çıktım, sadece benim değil sizin çocuklarınız içinde çabalarımız, sizlerinde desteği ile çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakma arzusundayız, kadın cinayetlerinin, tacizlerin ve bir kereden bir şey olmaz diyen bir bakanın bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz, bundan duyduğum rahatsızlık, bunları düzeltme arzum benim şuan burada olmama sebeptir’’ dedi. Yine İzgü şeker fabrikalarının satışı konusunda sorulan sorulara ise ‘’ Genel Başkanımız konu ile ilgili görüşünü dile getirmiştir. Biz İktidar olduktan sonra şeker fabrikalarının satışına itiraz ederek satılmaması için gerekli adımları atacağız. Türkiye her anlamda dışa bağımlı olmaktan kurtulacak, başka türlü güçlü olmamızın yolu yoktur’’şeklinde cevap verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.