Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 27°C

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel mazbatasını aldı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel mazbatasını aldı
Aksaray Anadolu AŞ
4 Temmuz 2018 01:21

İYİ Parti il başkanı ve il, ilçe teşkilatı ile birlikte Aksaray adliyesine gelen Aksaray milletvekili Av. Ayhan Erel mazbatasını aldı.

Aksaray adliyesi önünde basın açıklaması yapan Milletvekili Erel;

“Şuan itibariyle mazbatamı almış bulunmaktayım. Sloganımız şu, seçim bir gün dostluk her gün seçim geride kaldı. Bu süreçte bize gerek il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza her evde bana gönüllü elçilik yapan çok değerli öğrencilerime dostlarıma buradan çok teşekkür ediyorum.

Ayhan Erel sadece kendisine oy verenlerinin değil tüm Aksaray halkının milletvekili olarak görev yapacaktır. Demin dediğim gibi seçim bir gündü. Dostluk her gün devam edecek. Bize oy veren vermeyen, bizlere dua eden gönlümüz sizinle birlikte tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.Teşkilatlarımızda görev yapan çok değerli görev arkadaşlarım, yol arkadaşlarıma gönüldaşlarıma Aksaray’da gerçekten zor bir seçim süreci sonrasında Aksaraylı hemşerilerimizin desteğiyle meclise gönderiyorlar. Onlara laik olmaya çalışacağız. Aksaray’ın sorunlarını biliyorum. Aksaray’ın dertlerini biliyorum.Çözüm yollarını biliyorum. Bir bir bunları etkili ve yetkili makamlara iletip Aksaray’ı daha fazla yaşanabilir sağlıklı huzurlu bir kent olmasını sağlayacağım. Her türlü girişimde bulunacağımı beyan ederim. Diğer seçilen İlknur Hanıma, Cengiz Beye, Ramazan Beye de başarılar diliyorum. Bundan sonra ortak sevdamız, ortak kaygımız, hayalimiz Aksaray, Aksaray’ın güzel olması adına iyi olması için her türlü fedakârlığı yapacağımı buradan beyan ediyoruz.

Ben Aksaray’ın üzerine taş üstüne taş koyacak her eli öperim. Herhangi bir siyasi kıskançlık yapmam, ben diyorum ki diğer arkadaşlarla birlikte 16 yıldır çözülemeyen Aksaray’ın sorunlarını gelin birlikte çözelim el ele, gönül gönülle diyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.