Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Kadın Aktivite Merkezi hayata değer katacak

Aksaray Belediyesi kadınların sosyal, kültürel, mesleki gelişimlerine büyük artı değerler kazandıracak olan Kadın Aktivite Merkezi için çalışmalarını sürdürüyor. Merkez, farklı pek çok donatısıyla örnek bir projeyi temsil ediyor..

Kadın Aktivite Merkezi hayata değer katacak
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2015 16:57

Kadınların gerek ülke genelinde, gerekse şehirde nüfusun yarısını oluşturduğunu, geleceği şekillendiren gücün kadınlar olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sosyal hayat içinde kadınların daha belirgin şekilde bulunmaları gerektiğini ifade etti. Bunun için çalıştıklarını ve farklı projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Yazgı, kadınların eğitimden siyasete, iş hayatından sosyal ve sanatsal etkinliklere daha fazla katılımlarını önemsediklerini belirtti. Başkan, şehirde, kadınlara özgü bir merkeze olan ihtiyacın net olarak hissedildiğini, seçim öncesinde de bu hususa dair bir söz verdiğini anımsatarak, “Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz; Kadın Aktivite Merkezi de o sözlerden birisi. Şu anda merkezin inşaatı devam ediyor” dedi. İnşa edilen merkezin kadınların sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda gereksinim duyduğu donatılara sahip olduğunu, bunların yanı sıra dayanışma açısından da bu merkezin önem teşkil ettiğini kaydeden Yazgı, çalışmanın tüm şehre ve kadınlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kadın Aktivite Merkezi’nde 350 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fıtnes salonu, spor salonu, kütüphane, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.