Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kadın muhtardan “Her Şey Askıda” kampanyası

Kadın muhtardan “Her Şey Askıda” kampanyası
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2018 00:22

Aksaray’da Hamidiye Mahallesi’nin kadın muhtarı Şaduman Singin, “Her Şey Askıda” yardım kampanyası başlattı.

Hayırseverlerin ve mahallelinin katkılarıyla makarnadan bulgura, elbiseden ayakkabıya, kişisel bakım ürünlerinden ev temizlik gereçlerine, bebek ürünlerinden kırtasiye ürünlerine varana kadar her şeyi askıya çıkaran Singin, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her mamulü burada bulacağını söyledi.

Kampanyayı ziyaret ettiği bir ihtiyaç sahibi aileden etkilenerek başlattığını söyleyen Singin, şunları kaydetti:

“Mahallerimizdeki hanımlara ihtiyaç sahibi ailelere yardım etme amaçlı başlattığımız bir kampanya bu. Vatandaşlarımız ihtiyaç fazlası ürünlerini buraya getiriyorlar. Biz de burada onları sergiliyoruz. İhtiyacı olanlar ücretsiz alabiliyorlar. Kampanyamızda kitaptan kırtasiyeye, bebek giyiminden gıda, elbise ve ayakkabıya kadar her türlü ürünümüz mevcut.”

Kampanyayı 5 gün önce başlattığını ve desteğin çok fazla olduğunu söyleyen Singin, “Bu kampanyaya mahalledeki esnaf ve vatandaşlarımızın yanı sıra mahallemizde bulunan oda ve dernekler de destek veriyor. İnşallah uzun süre devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Hatice Turgut ise, “Muhtarım böyle bir kampanya başlattı. Mahallemizde birbirimize destek verdik. Ben komşuma söyledim, o da başka komşusuna söyledi. Hepimiz el birliği ile başlattığımız bu kampanyayı devam ettiriyoruz.” ifadelerini kullandı.. (AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.