Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

KADOF tarafından “Baba-Çocuk Kampı” yapıldı

Aksaray’da, Kapadokya Doğa Sporları İzcilik ve Fotoğraf Derneği (KADOF), tarafından “Baba-Çocuk Kampı” yapıldı..

KADOF tarafından “Baba-Çocuk Kampı” yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ağustos 2016 15:22

Hasandağı Mesire Alanı’nda yapılan kampta 7-12 yaş grubu kız ve erkek çocuklar, babaları ile kampa katıldı.

KADOF Dernek Başkanı Hakan Öztürk, kampta yaptığı açıklamada, derneğin birçok alanda yetişkinlere yönelik faaliyetlerinin olduğunu söyledi.

Çocuklara doğa aşkını aşılamak için bu tür faaliyetleri önemsediklerini aktaran Öztürk, “Çocuklar bizim gelecek ile olan en somut ve gerçekçi bağlantılarımız. Bu faaliyet ile hem çocuğun doğa ile hem de babası ile olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladık. Babalar ve çocukların birlikte başarabileceği doğa görevleri, yarışmalar ve yürüyüşler düzenledik. Şişte yumurta, domateste menemen, izci simiti gibi doğaya özel yemek faaliyetlerimiz oldu. Babalarımız kamp süresince güvenlik nöbeti faaliyetlerini gerçekleştirdi. Kampımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öztürk, dernek faaliyetlerinin farklı alanlarda da süreceğini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.