Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kaldırım işgali için son uyarılar yapıldı

Kaldırım işgali için son uyarılar yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2018 12:45

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün kaldırım işgali önlemek için ‘Yaşanılası Şehirler için Kaldırımlar Bizim’ sloganı ile başlatmış olduğu uygulamaya esnaflar tarafından yüksek oranda uyum sağlandığı bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen yoğun talep karşısında Aksaray genelinde kaldırım işgaline son vermek için önceki hafta uyarılar yapmış ve uyarılara rağmen kuralları ihlal edenler tutanak ile kayıt altına alınmıştı.

Zabıta ekipleri, geçen hafta esnaflara son uyarılarını yaptı. Artık kaldırım işgaline müsamaha gösterilmeyeceğini ve kuralları ihlal edenler hakkında yasal işlem yapılacağını duyurdu. Son uygulamadan sonra birçok esnaf uyarıları sağduyulu ile karşıladı. Kaldırımda konulan ürünler işyerlerine çekildi.

Uygulama, hem esnaflar hemde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, uygulamanın devam etmesi için belediyeye talepte bulunmaya başladılar.

Belediye Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada uygulamanın süreceği bildirildi. Açıklamanın devamında “Şehrimizde kaldırımlarla ilgili çalışmalarda esnaflarımız, halkımıza verdiği değeri göstererek kaldırımları asıl sahiplerine bırakmışlardır.

Bizde, yapılan çalışmalarda bizlerin yanında olan ve çalışmalarımıza destek veren esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz” denildi..

YORUMLAR

  1. ismet dedi ki:

    bırakın bu göstermelik işleri kardeşim..
    siz önce Aksaray Nevşehir yol kavşagının sıfır noktasına bolu et mangal adı yazan tesise nasıl izin verdiniz. Uluslarası bir yolun geleceğini hiçmi düşünmediniz
    ana yollara sıfır mesafeye imar izni verilmesine vatandaş olarak doğru bulmuyorum.