Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Kamu Kurumları Aylık Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Kamu Kurumları Aylık Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Temmuz 2019 00:11

Aksaray’da Kamu Kurumları Aylık Değerlendirme Toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde Polise evinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ali Mantı, “Milletimize, Devletimize karşı sorumluluğumuz var herkes kendi kurumunun hak ve yükümlülüklerini en güzel şekilde yerine getirecek. Enerjimizi doğru ve güzel işlere kullanacağız ”dedi.

Ayda bir düzenlenen ve kamu kurumları müdürlerinin katıldığı toplantıda kamu hizmetlerinin durumunu değerlendirdiklerini ifade eden Vali Mantı kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek, Aksaray’da genel olarak kamu güvenliği, düzeninin iyi olduğunu kamu kurumlarının başta idarecileri olmak üzere samimiyetle bu şehre ve millete hizmet etme gayretinde olmaya devam edeceğini belirtti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’de yaptığı konuşmasında yerel yönetim olarak bütün kamu kurumları ile birlikte işbirliği ve yardımlaşma içerisinde bu kente ve insanlara hizmet etmek, sorunları çözüme kavuşturma ve eksikliklerin giderilmesinde her zaman beraber olacaklarını belirtti.

Toplantıya Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Şahin Bayhan, Mustafa Türkcan, ilçe kaymakamları, kamu kurumlarının müdürleri katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.