Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ncı Nevşehir Belediyesi Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Aksaray’dan Berat Arıbaş üçüncü oldu..

Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ekim 2015 09:03

Türkiye’nin yanı sıra 39 ülkeden 695 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı 2 bin 525 fotoğrafın yarıştığı etkinlikte Hong Kong’dan yarışmaya katılan Lai Sing Sham birinci oldu.

Nevşehir Belediyesi’nin fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif bir şekilde çalışma yapanların desteklenerek, özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak amacıyla bu yıl 6’ncısı düzenlenen Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda, konu manzara olarak belirlendi. Merkezi İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (FİAP) yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun(TFSF) da katkı sağladığı 6’ncı Uluslararası Nevşehir Belediyesi Fotoğraf Yarışması’na katılan eserler, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer, Marmara Üniversitesi GSF Fotoğrafçılık Bölümü’nden Doç. Emre İkizler, AFITAP ve FSK ‘dan Yücel Demir, Kayseri UFAD ‘dan Ahmet Özçelik, KAFSİD ‘den Nurettin Mantar, Aksaray AKFOD ‘den Fahri Tunç ve Niğde NİFOD YK Başkanı Mustafa Doğan Şahiner’ den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında, birinciliği Hong Kong’dan yarışmaya katılan Lai Sing Sham elde ederken, ikinciliği Konya’dan Serkan Daldal ve üçüncülüğü de Aksaray’dan Berat Arıbaş kazandı.

Yarışmada dereceye giren sanatçılara ödülleri 27 Kasım 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek fotoğraf sergisi ile birlikte törenle takdim edilecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.