Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Kapalı Çarşı Projesi rafa kaldırılacak proje değildir!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Belediyesi’nin Kapalı Çarşı için hazırlamış olduğu proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kapalı Çarşı Projesi rafa kaldırılacak proje değildir!
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2017 12:44

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Belediyesi’nin Kapalı Çarşı için hazırlamış olduğu proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aksaray’ın merkezinde bulunan alanlarda düşünülen projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizen ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklamasında; “Yaklaşık 2 sene önce gündeme gelen Kapalı Çarşı Projesi, yeniden gündeme gelmiş, Belediye Başkanımızın esnaflarla düzenlemiş olduğu organizasyonda paylaşılmıştır. Biz 2 sene önce bu projenin önemini tüm kamuoyu ile paylaştık. Belediyemize de bu noktada projenin hızlandırılması için çağrıda bulunduk fakat proje rafa kaldırıldı ve bugün yeniden gündeme geliyor.

Bugün Kapalı Çarşı Aksaray’ın tam merkezinde bulunan, kamuoyunun en çok uğrama noktalarının başında gelmektedir. Yıllardır bu çarşı üzerinde çeşitli çalışmalar yapıldı fakat tam anlamıyla burası bitirilemedi. Belediye Başkanımız 2 sene önce bu projeyi biteceklerini ve Aksaray’a yakışır bir kapalı çarşı yapacaklarını belirtti. Aksaray İş Dünyası olarak Belediye Başkanının verdiği sözü en kısa zamanda yerine getirmesini temenni ediyoruz. Altını çizerek söylüyorum Aksaray ve Aksaray iş dünyası için öncelikli olan projeler rafa kaldırılmamalıdır. Son olarak bu projenin başlaması durumunda tüm desteğimizi vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyor, saygılar sunuyorum” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.