Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Karatay: Aksaray değişim ve dönüşüm sürecine girdi

1 Kasım seçiminden rekor bir oy ile çıkan AK Parti Aksaray Teşkilatı, seçimin ardından vatandaşlarla buluşup talep ve önerileri alıyor..

Karatay: Aksaray değişim ve dönüşüm sürecine girdi
Aksaray Anadolu AŞ
21 Kasım 2015 16:43

Her zaman vatandaşla iç içe olacaklarını yineleyen AK Parti Aksaray Teşkilatı, vatandaşların düşünce ve önerilerinin çok önemli olduğuna dikkat çekti. AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Hükümet Meydanı’nda bulunan Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Seçim sonrası hem teşekkür ziyareti yapan, hem de vatandaşların önerilerini dinleyen AK Parti Aksaray Teşkilatı, Aksaray’ın değişim ve dönüşüm sürecine girdiğine vurgu yaptı.

TEK VÜCUT, TEK YÜREK HALİNDE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, her zaman vatandaşla birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirterek, “1 Kasım seçimlerinden aldığımız çok güçlü bir destekle Aksaray olarak 4 ayrı plaket aldık. Aksaray’ımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Gerçekten bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. 7 Haziran seçiminde bile bizleri mahcup etmedi Aksaray. O zamanda en güçlü desteği 8”inci sırada Aksaray vermişti. 1 Kasım’da farklı bir coşku, farklı bir heyecanla yüzde 71,5 gibi yüksek bir oy oranı ile bizleri zirveye taşıdı. Şimdi ise en çok oy alan iller arasında 5’inci olduk. Her ne kadar esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyor olsak da, biz burada sadece esnafımız değil aslında Aksaray’da yaşayan tüm hemşerilerimizi ziyaret etmek amacıyla yola çıktık. Bu süreç biraz uzun olacak. Biz neredeyse her hafta bütün vatandaşlarımızı ziyaret etme yönünde bir program düzenleyeceğiz. Kış günü olmasıyla yaz günü gibi çok yer gezme şansımız olmuyor. Bize destek veren bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Halkımızdan şunu istirham ediyorum ki, kimse bize gelmediler diye düşünmesinler. Herkese bir şekilde ulaşacağız. Halkımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğiz” dedi.

Başkan Karatay, Aksaray’ın artık değişim ve dönüşüm sürecine girdiğini ifade ederek, “Artık Aksaray’ımız değişim ve dönüşüm sürecine girmiştir. Önümüzdeki 4 yıl boyunca hizmetin en güzelini yapmak adına, en güzel yatırımları yapmak adına başta il teşkilatımız, belediye başkan ve teşkilatımız, milletvekillerimizi ile birlikte tek bir vücut, tek bir yürek halinde çalışacağız. Vatandaşlarımızın bütün meşru ve makul ihtiyaçlarını gücümüz yettiğince yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAĞIZ

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise vatandaşın dert ve sorunlarının Ankara’daki sesleri olacaklarını belirterek, “Her konuda vatandaşımızın arasında olacağız. Onların dertlerinin Ankara’daki sesleri olmaya gayret edeceğiz. Ayrıca kalkınan bir ülke olan Türkiye’de Aksaray bu büyüme içerisinde çok özel bir yere sahip. Kendi ivmesini kendi yakalamış, devlet imkanlarının daha fazlasını kendisi üretmiş bir şehrimiz. Bu hızı da bir şekilde Türkiye ekonomisinin o büyük gelişmesi içerisinde Aksaray’ın layık olduğu yere oturtmaya çalışacağız. İnşallah 4 yıl sonra Aksaray’ın şu anki meselelerinin değil, yeni ufuklarını konuşacağız. Meselelerimizin birçoğunu halletmiş olarak Aksaray’a yeni ufuklar, yeni vizyonlar çizeceğiz” diye konuştu.

HALKIMIZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Aksaray’ın AK Parti’ye 1 Kasım seçiminde büyük bir destek verdiğini belirterek, “1 Kasım’da sevgili hemşerilerimiz bizlere çok büyük bir destek verdiler. Biz onlara her zaman içlerinde, yanlarında olacağımızı söyledik. İşte bu gezilerimizde bunun bir başlangıcıdır. Seçim öncesi olduğu gibi çok hızlı bir gezi değil, 4 yıl boyunca girmediğimiz, gezmediğimiz, dinlemediğimiz vatandaşımız kalmayacak inşallah. Amacımız her zaman halkın içinde olmak, halkımızla birlik ve beraberlik içinde olmak. Aksaray’ımızın büyük projeleri ve hedefleri var. Bunlar için çalışacağız ama bu sırada da vatandaşımıza çok yakın olacağız. Bu süreç bizim sorumluluğumuzun çok fazla olduğu bir süreç. Yine halkımızın dualarını bekliyoruz. Bu seçimi dualar kazandırdı. Hizmetleri de inşallah bizlerin gayreti ve halkımızın duaları getirecek. Biz her zaman halkımızın içinde olacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.