Dolar 32,3426
Euro 35,1475
Altın 2.239,72
BİST 8.908,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Karatay: Aksaray’a 300 milyon TL’lik yatırım hayırlı olsun

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay tarafından yapılan açıklamada şehrimize yapılacak olan Ceza Evi yatırımının girişimlerle 300 milyon TL lik bir rakama ulaştığı belirtildi..

Karatay: Aksaray’a 300 milyon TL’lik yatırım hayırlı olsun
Aksaray Anadolu AŞ
24 Eylül 2016 17:50

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı açıklamada;

“İlimize yapımı başlanan ancak müteahhit firmanın durumu nedeniyle yarım kalan cezaevi inşaatı yaklaşık 3 hafta içerisinde yeniden ihale edilerek yapımına devam edilecek. Aratol bölgesinde yapımına başlanan ve yarım kalan ceza evi inşaatı partimiz yetkililerince girişimde bulunularak yeniden ihaleye çıkacak ve yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanarak kuruma teslim edilecek diyen İl Başkanı Karatay açıklamasının devamında yeni bir yatırımın daha şehrimize kazandırıldığını belirtti.

Adalet Bakanlığı Ceza Evleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni yaptırılacak ceza evleri için Aksaray önemli miktarda bir yatırımı hanesine yazdırdı. Yaklaşık 2.000 dönüm üzerine kurulacak olan yeni ceza evi yapımında, 3 adet yüksek güvenlikli kapalı ceza evi, 1 adet açık cezaevi, 300 adet lojman ve müştemilatları ile beraber Türkiye’de 8 ilde bulunan (kampus) cezaevlerinden biri olarak 1 yıl içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete girecektir.

Yaklaşık 1.500 kişiye istihdam sağlayacak cezaevi yatırımı ile Aksaray ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu yatırım için İl Milletvekillerimize, Ceza Evleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser’e, Kontrol Daire Başkanı Hemşerimiz Kenan Çağlar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Aksaray tarihi, coğrafik konumu ve yetiştirdiği vatansever evlatları ile çok özel bir şehir olduğunu ifade eden İl Başkanı, Bizler bu milletin hizmetkârı olarak Aksaray’a ve Aksaray’lı kardeşlerimize hak ettikleri hizmeti getirmek için çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Her ne kadar adı ürkütücü olsa da şehrimize kazandırılan bu yatırım başta şehrimizin ekonomisine, istihdamına ve günlük hayatın gerçeklerinde kolaylık sağlayacak bir hizmettir. Bu vesile ile şehrimize kazandırdığımız bu hizmetin ve yatırımın hayırlı olmasını dilerim, dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.