Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Karatay: Alçaklar hak ettiklerini bulana kadar meydandayız

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Hükümet Meydanındaki Demokrasi Nöbetinde yapmış olduğu konuşmasında “Alçaklar hak ettiklerini bulana kadar meydandayız” dedi..

Karatay: Alçaklar hak ettiklerini bulana kadar meydandayız
Aksaray Anadolu AŞ
18 Temmuz 2016 13:10

İl Başkanı Karatay; Esselamu Aleyküm, Bu milletin Aksaray kahramanları Destanları kahramanlar yazar. Tarihin en son destanı dün akşam bu topraklarda yazıldı. Bu destanı başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aziz milletimiz, aziz Aksaraylılar yazdı.

Önceleri darbelerle ezanlar susturulurdu, dün gece ise ezanlarla bir darbe susturuldu. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yürüyen şahlanan bu aziz millet, Pensilvanya haininin emrindeki hainlere geçit vermedi.

Sandılar ki bizim ona sevgimiz bir oy meselesidir, Sandılar ki o yürüyünce millet ardından yürümez, Sandılar ki “Dik Dur Eğilme, Bu Millet Seninle” boş bir sözdür.

Dünya alemi bilsin ki; Yeryüzü bilsin, Gökyüzü bilsin ki Tayyip Erdoğan biziz Tayyip Erdoğan bu milletin kendisidir. Üniformamız olmasa da bizler onun askerleriyiz. O ümmetin, milletin hizmetinde oldukça; Filistin için, Irak için, Suriye için, Bosna için yeryüzünün tüm mazlumları için Bu mübarek ülke için Bizler de onun hizmetindeyiz.

Aziz Aksaraylılar Cehennem olsa bu gelen, göğsümüzde söndürürüz, Bu yol ki hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz. Pensilvanya’nın uşakları bilsinler ki, Bu millete kastedenler bilsinler ki, Her ferdiyle bütün Aksaray, bütün Millet o hainleri tükrüğünde boğar, gerekirse kanında boğar.

Bizler bütün Aksaray, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, Milletimiz, Ülkemiz için, Yeryüzünün tüm mazlumları için, bugün için yarınlar için işte burada ayaktayız, nöbetteyiz. Okçular tepesindeyiz. Bu kutlu yolda olmak ne mutlu bize. Mazlumların, ümmetin son umudu son kalesi bu mübarek topraklar için ölmekte yaşamakta şereftir bize.

Aziz Aksarayımız, Hainlere, vatansızlara, alçaklara karşı dün akşam adeta şahlandı. Seller gibi meydanlara indi. Son sözünü söyledi. Neydi o söz; Ya Allah Bismillah, Allah-ü Ekber. Neydi o söz; Dik Dur Eğilme, Bu Millet Seninle.

Aziz Aksaraylılar,

Bütün dünya bilsin ki bizler Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la beraber, Bütün halkımızla beraber; Allaha rüku, secdeden başka hiç kimseye asla eğilmeyiz.

Pensilvanya’nın köpekleri hainleri istedi diye aslanlar ölmez. Aslanlar sahaya indimi çakallar kaçar.

Bilsinler ki bundan sonra; O hainlere, o işbirlikçilere artık rahat bir uyku yok. Sempatizanlarına destekçilerine artık rahat bir uyku yok. Sen ne büyüksün Aksaray Ak Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi Aksarayın bütün asil evlatları dün bir destan yazdı, kendine yakışanı yaptı, ve ülkesine devletine sahip çıktı. Alçaklara Namussuzlara, Satılmışlara, Hainlere dur dedi.

Aziz kardeşlerim,

Bizler bütün Aksaray olarak Millet için, Devlet için, Bütün mazlumlar için Meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Hainler bertaraf edilene kadar, Alçaklar hak ettiklerini bulana kadar burayı terk etmeyeceğiz. Ayaktayız nöbetteyiz, dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.