Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Karatay: CHP, HDP ve Paralel yapının kuyruğunda

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk önce paralel yapının, sonra da HDP’nin kuyruğuna takıldığını belirterek, bunun vatanın, milletin bölünmezliği için mücadele ederek canını veren şehitlere saygısızlık olduğunu kaydetti..

Karatay: CHP, HDP ve Paralel yapının kuyruğunda
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mayıs 2016 00:56

CHP’nin Türkiye’nin düşmanı olan paralel yapıyla iş birliği yaptığını ifade eden İl Başkanı Karatay, “Çıkmaz sokaklar karşısında bunlar ne yapacağını şaşırmış durumda. Bir bakıyorsunuz paralel yapıyla, bir bakıyorsunuz HDP ile adeta flört ediyorlar. Böyle bir şey olamaz. Şimdi baktığımızda CHP hem paralel yapı hem de HDP’nin kuyruğundan ayrılmıyor. Bu durum milletimizin bölünmezliği için mücadele ederek canını veren şehitlere saygısızlıktır. Binlerce şehit ailesine, Türk Milleti’ne saygısızlıktır. Böyle bir şey asla kabullenilemez” dedi.

AK Parti iktidarının bugün gelinen noktada sadece terör örgütü PKK ile değil, paralel yapı gibi örgütlerle de mücadele ettiğini belirten Başkan Karatay, “AK Parti olarak bu millete hizmet etmenin gururunu yaşadık, yaşıyoruz. Ama şunu görüyoruz ki CHP bu millete hizmet etmediği gibi bu milletin evlatlarına kast eden Teror örgütünün siyasi uzantısı olan HDP vekillerine arka çıkmaya devam ediyor. Terör örgütüne tek bir söz söyleyemeyen, sürekli talimat alarak millete hakaret eden HDP vekillerinin terörist cenazelerine eşlik edip arkadaşlar diyerek sahip çıkan CHP zihniyeti ne acı ki yediği 2 yumurta ile vatandaşa terörist diyecek kadar alçaldı” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.