Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Karatay, Gaziantep’teki terör saldırısını lanetledi

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay Gaziantep’te yaşanan kanlı terör saldırısı ile ilgili açıklama yaparak terörü lanetledi..

Karatay, Gaziantep’teki terör saldırısını lanetledi
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ağustos 2016 17:24

“Acımız çok büyük. Ancak herkes bilsin ve emin olsun ki, birlik ve beraberliğimiz bütün bu alçakça yapılan saldırıları, oyunları bozacak” dedi.

“Terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve kınıyoruz diyen İl Başkanı Abdulkadir Karatay; 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında artan terör olaylarının sebebi bellidir. Türkiye Cumhuriyetini yıpratmak ve kardeşlik bağlarını koparmaktır. Ama şunu iyi bilmelidir ki; 79 Milyon bir ve beraberdir. Hangi terör örgütü olursa olsun, Türk’ün, Kürt’ün, Laz’ın, Çerkez’in, Gürcü’nün, Abaza’nın arasını bozamayacaklar.

Gaziantep’te yaşanan kanlı terör saldırısını, düğün töreni yapılan bir yere bombalı saldırı gerçekleştiren terörün düğün yerini matem yerine çevirdiğini söyledi. Terörün bir kez daha lanet yüzünü gösterdiğini belirten il başkanı Karatay, “Sonuç ne olursa olsun, kim ne derse desin ve hatta kim ne yaparsa yapsın, bu terör belası def edilecek. Asil Türk Milleti güçlü ve onurlu duruşuyla hiçbir terör örgütüne asla prim vermeyecektir” dedi.

Yaşanan terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Türk Milleti’ne sabır ve metanet dilediğini ifade eden İl Başkanı, “Acımız büyük. Ancak herkes bilsin ki, birlik ve beraberliğimiz bütün bu alçakça yapılan saldırıları bozacaktır” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.