Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Karatay: Göz Tomografisinde artık son teknolojiye sahibiz

“Aksaray Devlet Hastanemize kazandırdığımız Modern Göz Tomografisi Cihazı ile hastalarımızın il dışına sevkine son verdik. Hizmeti halkımızın ayağına getirdik.”

Karatay: Göz Tomografisinde artık son teknolojiye sahibiz
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2015 13:15

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Devlet Hastanesi Göz Polikliniği’ne alınan yeni ve son teknoloji ürünü Göz Tomografisi Cihazı’na ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Aksaray Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği’ne Göz Tomografisi cihazı kazandırdık. Aksaray’ımıza Hayırlı uğurlu olsun.

Cihazın daha önce Aksaray’da bulunmaması nedeniyle sarı nokta ve göz tansiyonu hastalıkları olan hastalar Üniversite hastanelerine sevk edilmekteydi. Artık hastalarımız, üniversitelere sevk edilmeden şehrimizde tedavi edilebilecek.”

İl Başkanı Abdulkadir KARATAY, Göz Tomografisi Cihazının hizmet vermeye başlaması ile birlikte, göz hastalarının il dışına sevklerinin azalacağını ifade ettiği açıklamada ayrıca “Hastanemize kazandırdığımız göz tomografisi cihazı, teknolojinin son ürünlerindendir. Çok kısa sürede hastalık taraması yapabilmektedir. Aksaray’da ilk olan bu cihaz sayesinde, hastalarımızın il dışına sevkleri azalacaktır.

Ak Parti olarak 2002 yılından bu yana sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduk. Dünyanın gıpta ile baktığı ve bizim modelimizi incelemeye aldığı sağlık sistemimiz şehrimizde de yeni yatırımlarla Aksaraylı kardeşlerimize kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. İnşallah bizim dönemimizde Aksaray’ımızın en çok yatırım aldığı ve en iyi geliştiği alanlardan biri sağlık olacaktır,” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.