Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Kaşlı: Millet için evet, devlet için evet, cumhuriyet için evet

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, “MHP olarak biz millet için evet, devlet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz” dedi..

Kaşlı: Millet için evet, devlet için evet, cumhuriyet için evet
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2017 22:37

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, “MHP olarak biz millet için evet, devlet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz” dedi.

Kaşlı yaptığı yazılı açıklamada, “Biz devletimizin ve milletimizin varlığı ve birliği için evet, biz millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet , MHP devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için evet diyeceğiz.” dedi.

MHP İl Başkanı Kaşlı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Önce devletim ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ismi kendine en çok yakışan Devlet Bey, 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon görüşmeleri için; MHP’nin kırmızı çizgisi anayasanın ilk dört maddesinin korunmasıdır dedi ve bugün ülkemizi yönetenler bu çizgidedir. Açılımı hayvanlar bile anladı diyen o günün Memur-Sen Genel Başkanı, bugün Ankara Milletvekili olarak açılımla mücadele etmektedir.

MHP, Cumhurbaşkanı’nın herkesi, her kesimi kucaklayan sınırlar içerisinde olmasını istedi, Sayın Cumhurbaşkanı partili olmak istedi. MHP, yetim hakkı yiyenler yargılansın dedi. Ancak, her üç yargıçtan biri fetö’cü çıktı. Bugün MHP, bunun için anayasada bağımsız ibaresinin yanına tarafsız kelimesini ekletti. Önümüzdeki süreçte inşaallah MHP iktidarında Cumhuriyet’imizin bağımsız ve tarafsız yargıçları yetim hakkı yiyenleri adalet önüne çıkartacaktır.

Saygıdeğer basın mensupları, şimdi sizlerin aracılığıyla Aksaray’lı kıymetli hemşehrilerime soruyorum:

Kim kimin çizgisine gelmiştir?

Bugün sağ olarak bu açıklamayı yapan bizlerinde, ülkemizi yönetenlerin de Ülkücü Hareketin Liderine ve hemşehrimiz Şehit Ömer Halisdemir’e minnet borcumuz vardır. Türk vatanının uçurumun kenarından döndüğü 15 Temmuz akşamında Ankara’da sabaha kadar ışıkları yanan tek Genel Merkez Ülkücü Hareketin Genel Merkezidir. 15 Temmuz sonrası oluşan kaos ortamında hainlerin hedeflerine karşı kalıcı ve kesin çözüm planı olmayan mevcut hükümetin, milli bir ruh ve akla sahip bir yol göstericiye, bir mihmandara ihtiyacı olduğu apaçık ortaya çıkmıştır. Kalbinden yara alan, meclisi bombalanan Türkiye Cumhuriyeti’nin yaralarını sarmak için Milliyetçi Hareketin Lideri taşın altına değil elini, gövdesini koyarak halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır.

2011 Genel seçimlerini yeni anayasa, sivil anayasa, milletin anayasasını yapacağız aldatmasıyla kazanan iktidar 2012 Mart ayında Fetö elebaşının onursal başkanı olduğu Abant Platformu adı altında 3 gün süren toplantılarda konuşulanlar; Anayasada vatandaşlık tanımına gerek olmadığı ‘Türk ve Türk Milleti’ kelimelerinin anayasada yer almalarına gerek olmadığı ‘Bölgesel Yönetim’ federasyon ve özerkliğin tartışıldığı kayıtlarda mevcuttur.

24. Dönemde ana muhalefetle yapılan anayasa çalışmalarında da anayasanın 2. ci maddesi tartışmaya açılmıştır. 1982’den beri tartışılan mevcut anayasamızı değiştirmek için Oslo’da, Habur’da ve Dolmabahçe’de aynı masaya oturanların ‘Seni Başkan Yaptırmayacağız’ söyleminin afişlere, dağlara, taşlara yazılmasının ve önümüzdeki dönemde pazarlık konusu yapılmasının önünü kesen milli aklın adıdır DEVLET BAHÇELİ.

Anayasa Değişikliği meclisteki oylamadan geçerek referandumda milletin onayına sunulma noktasına geldi. Referandumda bizim duruşumuz, genel başkanımızın duruşudur. Liderimizin duruşu, bizim duruşumuzdur, sözü
bizim sözüdür, çizgisi bizim çizgimizdir. Biz devletimizin ve milletimizin varlığı ve birliği için evet, biz millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet , MHP devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için evet diyeceğiz.

Bütün bunlar göz önünde bulundurularak , yapılacak ilk seçimlerde Devletin Başına Devlet’in gelmesi ve Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı için AKP, CHP ve diğerlerine daha önce oy vermiş vatandaşlarımızdan Milliyetçi Hareket Partisine her haneden en az bir oy verilmesi gerektiğine ve bunu MHP ve Liderinin hak ettiğine inanıyoruz ve istiyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle; referandumda milletimiz nasıl bir karar alırsa alsın alacağı irade ve karara da saygı duyacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.