Dolar 32,5332
Euro 34,8891
Altın 2.430,91
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Kayseri Ticaret Odası’ndan ATSO’ya ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve Yönetim Kurulu üyesi Rafet Altınpınar , Kayseri Ticaret Odası heyetini ağırladı..

Kayseri Ticaret Odası’ndan ATSO’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2016 21:34

Aksaray ziyaretleri çerçevesinde son olarak ATSO’yu ziyaret eden Kayseri Ticaret Odası heyeti , ATSO’nun yeni hizmet binasını gezdi. Binanın tüm bölümlerini gezerek yakından inceleme fırsatı bulan Kayseri Ticaret Odası heyeti, binanın dizaynına hayran kaldı. Binayı inceleyen heyet daha sonra ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret etti.

KOÇAŞ “AKSARAY YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Çevre illerden odamıza yapılan ziyaretler bizim için ayrı bir memnuniyettir. Hizmet binamız hakkında söyledikleriniz bizleri çok gururlandırdı. Şehirlerde böyle Ticaret ve Sanayi Odaları’nın olması üyelerine de bir şevk veriyor. Dışarıdan gelen yatırımcılara ve misafirlere odanın ve şehrin imajını, şehrin ekonomisinin imajını hakikaten çok yükseltiyor. Biz her zaman söylüyoruz, bu binayı sadece Ticaret ve Sanayi Odası için yapmadık. Aksaray ’ın tüm önemli kurumlarına yaptık. Sizin de devam eden yapımı tamamlanmış ama içinin tefrişatı yapılacak olan hizmet binanızın da bundan daha iyi olacağına inanıyorum”.Çevre illerin özellikle ticaret odalarının birbirleri ile yakın ilişki kurmaları gerektiğine inanıyorum. Yönetim kurulları olarak bir araya gelerek daha önemli çalışmalara imza atarız diye umut ediyorum.

ATSO Başkanı Koçaş konuşmalarının devamında Aksaray sanayisi hakkında bilgiler verdi. Aksaray olarak OSB’miz her geçen gün büyüyor. Yatırımcıların ilgi odağı oldu. En kısa sürede Lastik fabrikası Aksaray’da hizmete girecek. Daha bir çok büyük fabrikalarda ilimize yatırım yapmak için çalışmalara başladı. OSB’ye büyük uğraşlarımızın ardından meslek lisemiz inşaatının da sonlarına yaklaşıldı. Yıl sonunda faaliyete geçmesini bekliyoruz. Yatırımların artması şehrimizin markalaşması ve gelişimi adına da büyük katkı sağlayacak. İşsizlik en aza inecek. ATSO olarak görevle olduğumuz sürece Aksaray’ın sanayisi ve ticaretini en üst düzeyde olması için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYSA“AKSARAY SANAYİSİ ÇOK GELİŞMİŞ”

Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Uğur Paysa ise; “ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Yönetim Kurulu üyelerine bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığımız gezi sırasında gördüğümüz bu güzel hizmet binasını Aksaray’a kazandırdıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Aksaray çok gelişmiş sanayi bakımından OSB çok gelişmiş. Sanayisi gelişen şehir ekonomik olarak bir şehrin gelişimizden önemli rol üstlenir. Aksaray’ın daha gelişeceği ve sanayi bakımında bölgede konum itibari ile önemli bir yer olması ile de daha gelişeceğini düşünüyorum. ATSO yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası heyeti tarafından ATSO’ya gerçekleştirilen ziyarette günün anısına hediyeler de takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.