Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Kıbrıslı Belediye Başkanı Aksaray’a hayran kaldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin İskele İlçesi Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ailesi ile birlikte geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti..

Kıbrıslı Belediye Başkanı Aksaray’a hayran kaldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Eylül 2017 00:21

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin İskele İlçesi Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ailesi ile birlikte geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede Aksaray’ın hızla gelişen çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, şehre yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Yazgı ve ekibine Teşekkür etti.

Başkan Yazgı ise İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu ve ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak Aksaray’a yaptığı projeler hakkında önemli bilgiler aktardı.

Başkan Yazgı yapılan görüşmelerin ardından İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu’na ziyaretinin anısı olarak Ulu Cami ve Eğri Minare maketlerini hediye etti.

Belediyede yapılan ziyaretin ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve ailesine, Tarihi Zinciriye Medresesini ve Kadın Koordinasyon Merkezini gezdirdi.

Başkan Yazgı, Kadın Koordinasyon Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Misafir Belediye Başkanı Sadıkoğlu, Aksaray Belediyesinin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini ve takdirle karşıladığını ifade etti.

Misafir Başkan Sadıkoğlu ve ailesi ziyaret kapsamında Kılıçaslan Parkı ile Seyir Terasını da gezdi. Başkan Yazgı, seyir terasından Aksaray manzarasının harika olduğunu ifade ederken, Kıbrıslı Başkan Sadıkoğlu, Aksaray’a her yönüyle hayran kaldıklarını özellikle vurguladı ve Başkan Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı’yı Kıbrıs’a İskele ilçesini görmeye davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.